Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 - 2 baguettes, parbaked, (cut in 24 x 1 cm slices)
- 3 - 4 Tbsp extra virgin olive oil
- 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 50 g red onion, quartered
- 2 garlic cloves
- 6 anchovy fillets, in oil, drained
- 100 - 120 g tinned tuna, in brine, drained
- 225 g tinned chopped tomatoes
- 2 Tbsp tomato purée
- 25 g pickled baby capers, drained
- ½ tsp chilli flakes (optioneel)
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 12 pitted black olives, halved
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 276 kJ / 66 kcal
- Eiwitten
- 3.1 g
- Koolhydraten
- 6.3 g
- Vetten
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ham, Mushroom and Cheese Crêpes
1h 20 min
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50 min
Tuna Nicoise with Raspberry Vinaigrette and Honey
40 min
Olive Spread
5 Min
Roast Turkey with Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
5h 30min
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
20min
Mini Peppers Stuffed with Homemade Ricotta - Piccoli peperoni ripieni di ricotta
1h
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1h
Liver Cake
1h 50 min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 min
Sicilian Salad
30 min
Mediterranean Turkey Roulades
45 min