Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 - 2 baguettes, parbaked, (cut in 24 x 1 cm slices)
- 3 - 4 Tbsp extra virgin olive oil
- 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 50 g red onion, quartered
- 2 garlic cloves
- 6 anchovy fillets, in oil, drained
- 100 - 120 g tinned tuna, in brine, drained
- 225 g tinned chopped tomatoes
- 2 Tbsp tomato purée
- 25 g pickled baby capers, drained
- ½ tsp chilli flakes (optioneel)
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 12 pitted black olives, halved
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 276 kJ / 66 kcal
- Eiwitten
- 3.1 g
- Koolhydraten
- 6.3 g
- Vetten
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35 Min
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1 Std. 30 Min
Swedish 'Meatballs' with Cauliflower Purée and Gravy
1 Std. 40 Min
Tuna Tapenade
5 dk
Tuna Meatballs with Tomato Sauce - Polpette di tonno con salsa di pomodoro
1 godz. 45 min
Tuna Tapenade on Cucumber
10 dk
Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette (TM6)
15min
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35 Min
Shakshuka
50 Min
Cauliflower Soup; Chorizo and Pepperonata Pasta
35 Min
Tuna-stuffed Tomatoes
35 Min
Layered Salmon and Avocado Terrine
3h 35 min