Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 - 2 baguettes, parbaked, (cut in 24 x 1 cm slices)
- 3 - 4 Tbsp extra virgin olive oil
- 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 50 g red onion, quartered
- 2 garlic cloves
- 6 anchovy fillets, in oil, drained
- 100 - 120 g tinned tuna, in brine, drained
- 225 g tinned chopped tomatoes
- 2 Tbsp tomato purée
- 25 g pickled baby capers, drained
- ½ tsp chilli flakes (optioneel)
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 12 pitted black olives, halved
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 276 kJ / 66 kcal
- Eiwitten
- 3.1 g
- Koolhydraten
- 6.3 g
- Vetten
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Caesar Salad Dressing
5 Min
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20min
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1 godz. 15 min
Sous-vide Porcini Mushrooms with Truffle and Parmesan
30min
Caesar Salad
30min
Spinach and Parmesan Soup
45min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30min
Spinach and Parmesan Stuffed Mushrooms
40min
Arbroath Smokie Soup
40min
Tuna Tapenade
5 Min
Potato and Dried Mushroom Soup
35 Min
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25 min