Compatibele versies
Mini Peppers Stuffed with Homemade Ricotta - Piccoli peperoni ripieni di ricotta
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Homemade Ricotta
- 1500 g whole milk
- 30 g white vinegar
Peppers
- 400 g mixed mini peppers, stalks and seeds removed
- 1 Tbsp olive oil, for drizzling
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 10 - 12 fresh basil leaves, to taste
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 388 kJ / 93 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 5.7 g
- Vetten
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Asparagus Risotto
45 Min
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2 Std. 50 Min
Crawfish Toast with English Pea Ricotta and Wild Mushroom Brandy Butter
1h 25min
Pain d'Epi
2 Std. 40 Min
Greek Appetiser Tart
1 Std. 30 Min
Onion Ricotta Cakes with Sage
1 Std.
Asparagus Risotto, Sun-dried Tomato Tear and Share Rolls, Berry Foam
1 Std. 30 Min
Floating Islands
40 Min
Creamy vegetable soup, steamed chicken with vegetable tagliatelle and mustard sauce
45 Min
Pear and Goat's Cheese Flatbread
3 Std.
Butter with Sun-dried Tomatoes, Basil and Parmesan
10 Min
White Bean and Feta Dip
5 Min