Compatibele versies
Mini Peppers Stuffed with Homemade Ricotta - Piccoli peperoni ripieni di ricotta
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Homemade Ricotta
- 1500 g whole milk
- 30 g white vinegar
Peppers
- 400 g mixed mini peppers, stalks and seeds removed
- 1 Tbsp olive oil, for drizzling
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 10 - 12 fresh basil leaves, to taste
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 388 kJ / 93 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 5.7 g
- Vetten
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salame di Cioccolato (Chocolate Salami)
3h 10min
Spinach and Parmesan Stuffed Mushrooms
40 min
Tuna Tapenade
5min
Roasted Garlic Dip
1h 15 min
French Herb Cream Cheese
48u.
Cucumber Soup with Prawn Skewers
35 min
Asparagus and Hollandaise Tart
40 min
Spicy Cornbread Gratin
Nessuna valutazione
Gilthead bream baked in a salt crust
35 min
Tuna Tapenade on Cucumber
10min
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50 min
Sofrito Toasts with Serrano Ham
40 min