Compatibele versies
Pollock with Potato and Squash Crust with Chablis Sauce
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pollock with Potato and Squash Crust
-
150
g red kuri squash, peeled, cut in pieces (2 cm)
of butternut squash, peeled, cut in pieces (2 cm) - 150 g potatoes, cut in pieces
- 40 g onions, halved
- 2 dash lemon juice
- 1 medium egg
- 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 4 pollock fillets (approx. 120 g each)
- ground black pepper, to taste
Chablis Sauce
- 30 g shallot, halved
- 30 g spring onions, cut in pieces
- 2 sprigs fresh dill, leaves only, plus extra for garnishing (optional)
- 10 g unsalted butter
- 50 g dry white wine (Chablis)
- 200 g cream
- 10 g plain flour
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1488 kJ / 355 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1 Std. 30 Min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 min
Garlic Potatoes with Caraway
1h
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45min
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20 Min
Dauphinoise Potatoes
50min
Cod with citrus butter
50min
Cod with Garlic Caramel Sauce
50min
Cod with Pistachio and Couscous
30min
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45min