Compatibele versies
Pollock with Potato and Squash Crust with Chablis Sauce
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pollock with Potato and Squash Crust
-
150
g red kuri squash, peeled, cut in pieces (2 cm)
of butternut squash, peeled, cut in pieces (2 cm) - 150 g potatoes, cut in pieces
- 40 g onions, halved
- 2 dash lemon juice
- 1 medium egg
- 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 4 pollock fillets (approx. 120 g each)
- ground black pepper, to taste
Chablis Sauce
- 30 g shallot, halved
- 30 g spring onions, cut in pieces
- 2 sprigs fresh dill, leaves only, plus extra for garnishing (optional)
- 10 g unsalted butter
- 50 g dry white wine (Chablis)
- 200 g cream
- 10 g plain flour
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1488 kJ / 355 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Asian-style Rice with Eggs and Vegetables
30 Min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1 Std.
Italian Crusted Lamb
5 Std.
English Brunch
50min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce; Berry Foam
Geen beoordelingen
Porchetta with Orange, Fennel, Chilli and Sage - Porchetta agrumata con finocchio, peperoncino e salvia
10 Std. 55 Min
Spiced Roast Beef with Sun-dried Tomato Potato Purée and Red Wine Sauce
14h 30min
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2 Std.
Mini Peppers Stuffed with Homemade Ricotta - Piccoli peperoni ripieni di ricotta
1 Std.
Slow-cooked Veal Stew
2h 10min
Spiced Orange Roast Chicken and Basmati Rice with Raisins
1 Std.
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40min