Compatibele versies
Pollock with Potato and Squash Crust with Chablis Sauce
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pollock with Potato and Squash Crust
-
150
g red kuri squash, peeled, cut in pieces (2 cm)
of butternut squash, peeled, cut in pieces (2 cm) - 150 g potatoes, cut in pieces
- 40 g onions, halved
- 2 dash lemon juice
- 1 medium egg
- 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 4 pollock fillets (approx. 120 g each)
- ground black pepper, to taste
Chablis Sauce
- 30 g shallot, halved
- 30 g spring onions, cut in pieces
- 2 sprigs fresh dill, leaves only, plus extra for garnishing (optional)
- 10 g unsalted butter
- 50 g dry white wine (Chablis)
- 200 g cream
- 10 g plain flour
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1488 kJ / 355 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Steamed Garlic Prawns
30 dk
Cod with citrus butter
50 min
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1h
Cod with Citrus Butter; Warm Chocolate Chip Muffins
Geen beoordelingen
Chicken in Huitlacoche Sauce
45 min
Greek Appetiser Tart
1 godz. 30 min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35 min
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35 min
Cod with Garlic Caramel Sauce
50 min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 min
Sofrito Toasts with Serrano Ham
40 min