Apparaten en accessoires
Janssons Frestelse (Jansson’s Temptation)
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 40min
8 portions
Ingrediënten
-
water1000 g
-
waxy potatoes (e.g. Charlotte), peeled, cut in batons (5 cm x 1 cm)1200 g
-
onions quartered150 g
-
double cream300 g
-
anchovy fillets, in oil80 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
524 mg
Eiwitten
6 g
Calorieën
1526 kJ /
367 kcal
Vetten
24 g
Verzadigd vet
15 g
Koolhydraten
29 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
A Very Thermomix® Christmas
63 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Potato and Celeriac Gratin
1u. 10min
Mushroom Stroganoff
30min
Pollock and Spinach Lasagne
1u.
Horseradish and Chickpea Dip
10min
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
1u.
Baked Camembert with Mandarin Jam and Herb Crackers
1u.
Lemon and Roasted Garlic Speltotto
2u.
Banoffee Brazilian Pavé
1u. 25min
Christmas Baked Cod (Portugal)
1u. 15min
Coulibiac
2u. 15min
Haddock, Leek and Stilton Pies
1u. 30min
Three Cheese Conchiglioni with Tomato Sauce - Conchiglioni ai tre formaggi e salsa al pomodoro
1u. 30min