Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g water
- 1200 g waxy potatoes (e.g. Charlotte), peeled, cut in batons (5 cm x 1 cm)
- 150 g onions, quartered
- 300 g double cream
- 80 g anchovy fillets, in oil
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 20 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1526 kJ / 367 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Natrium
- 524 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1h
Tomato Pie
3 Std.
Mozzarella Stuffed Flatbread
45min
Pollock with Potato and Squash Crust with Chablis Sauce
1h
Pear and Goat's Cheese Parcels
40min
Mini Peppers Stuffed with Homemade Ricotta - Piccoli peperoni ripieni di ricotta
1h
Mushroom pie
1h 30min
Ham, Mushroom and Cheese Crêpes
1h 20min
Root Veggie Gratin with Blue Cheese
1h 30min
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50min
Mixed Pepper, Courgette and Goat's Cheese Tart
1h 40min
Cauliflower Mac and Cheese
1h 40min