Apparaten en accessoires
Janssons Frestelse (Jansson’s Temptation)
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 40min
8 portions
Ingrediënten
-
water1000 g
-
waxy potatoes (e.g. Charlotte), peeled, cut in batons (5 cm x 1 cm)1200 g
-
onions quartered150 g
-
double cream300 g
-
anchovy fillets, in oil80 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
524 mg
Eiwitten
6 g
Calorieën
1526 kJ /
367 kcal
Vetten
24 g
Verzadigd vet
15 g
Koolhydraten
29 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
A Very Thermomix® Christmas
63 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Potato and Celeriac Gratin
1 Std. 10 Min
Mushroom Stroganoff
30 Min
Pollock and Spinach Lasagne
1 Std.
Horseradish and Chickpea Dip
10 Min
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
1 Std.
Baked Camembert with Mandarin Jam and Herb Crackers
1 Std.
Lemon and Roasted Garlic Speltotto
2 Std.
Banoffee Brazilian Pavé
1 Std. 25 Min
Christmas Baked Cod (Portugal)
1 Std. 15 Min
Coulibiac
2 Std. 15 Min
Haddock, Leek and Stilton Pies
1 Std. 30 Min
Three Cheese Conchiglioni with Tomato Sauce - Conchiglioni ai tre formaggi e salsa al pomodoro
1 Std. 30 Min