Apparaten en accessoires
Janssons Frestelse (Jansson’s Temptation)
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 40min
8 portions
Ingrediënten
-
water1000 g
-
waxy potatoes (e.g. Charlotte), peeled, cut in batons (5 cm x 1 cm)1200 g
-
onions quartered150 g
-
double cream300 g
-
anchovy fillets, in oil80 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
524 mg
Eiwitten
6 g
Calorieën
1526 kJ /
367 kcal
Vetten
24 g
Verzadigd vet
15 g
Koolhydraten
29 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
A Very Thermomix® Christmas
63 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Smoked Haddock and Spinach Tart
2u. 30min
Pear and Goat's Cheese Parcels
40min
Tomato Pie
3u.
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50min
Root Veggie Gratin with Blue Cheese
1u. 30min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26u. 15min
Bloody Mary Soup
25min
Pear and Goat's Cheese Flatbread
3u.
Layered Salmon and Avocado Terrine
3u. 35min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1u.
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1u.
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2u. 15min