Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g water
- 1200 g waxy potatoes (e.g. Charlotte), peeled, cut in batons (5 cm x 1 cm)
- 150 g onions, quartered
- 300 g double cream
- 80 g anchovy fillets, in oil
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 20 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1526 kJ / 367 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Natrium
- 524 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon Scotch Eggs with Honey Mustard Dipping Sauce
1 Std.
Pea Pod Flans with Yoghurt and Mint Cream
1h 40min
Coulibiac
2h 15min
Raspberry Tartlets
1 Std. 15 Min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1 Std.
Tomato Pie
3 Std.
Smoked Haddock and Spinach Tart
2 Std. 30 Min
Mustard Dill Sauce
2h 15min
Bacon, Leek and Emmental Tart
25 Min
Mediterranean Bread
5 Std. 20 Min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.