Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g water
- 1200 g waxy potatoes (e.g. Charlotte), peeled, cut in batons (5 cm x 1 cm)
- 150 g onions, quartered
- 300 g double cream
- 80 g anchovy fillets, in oil
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 20 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1526 kJ / 367 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Natrium
- 524 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55 Min
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min
Italian Sausage and Orzo Soup
35min
Layered Salmon and Avocado Terrine
3 Std. 35 Min
Lamb and Leek Pie
2 Std.
Thermomix® Ramekin Dumplings with Parmesan Tomato Filling
1h
Tomato Focaccia
3 Std.
Mozzarella Stuffed Flatbread
45min
Nectarine, Stilton and Walnut Salad with a Raspberry Vinaigrette
10 Min
Salmon and Potato Bake with Dill
1 Std. 15 Min