Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 450 g plain flour, plus extra for dusting
- 220 g unsalted butter, cold, diced
- 1 tsp fine sea salt
- 110 g water, ice cold
Filling
- 1000 g water
- 160 g long grain rice
- 3 large eggs
- 250 g echalion shallots, halved
- 40 g unsalted butter, diced
- 250 g fresh button mushrooms
- 4 pinches fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Assembly
- 4 pinches fine sea salt
- 4 pinches ground black pepper
- 1000 g fresh salmon fillet, skinless
- 4 sprigs fresh dill, leaves only
- 200 g frozen spinach, defrosted, drained well (approx. 500 g frozen weight)
- 1 large egg, beaten
Sauce
- 200 g white wine
- 400 g crème fraîche
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground white pepper
- 4 sprigs fresh parsley, leaves only, roughly chopped
- 4 sprigs fresh dill, leaves only, roughly chopped
- 30 g lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4417 kJ / 1061 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 70 g
- Verzadigd vet
- 35 g
- Natrium
- 1009 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1 Std. 15 Min
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1h 20min
Layered Salmon and Avocado Terrine
3 godz. 35 min
Onion Ricotta Cakes with Sage
1 Std.
Porchetta with Orange, Fennel, Chilli and Sage - Porchetta agrumata con finocchio, peperoncino e salvia
10h 55min
Apple Strudel
1h 45min
Brioche
5 Std.
Rustic Bread
2 Std.
Potted Eggs with Spinach and Bacon
30 Min
Courgette and Avocado Beignets with Feta Cream, Coriander Chilli Pesto and Salad
2 godz. 15 min
Spaghetti with Mussels and Tiramisu Dip
30 Min
Potted Eggs with Salmon and Asparagus
30 Min