Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
4
mixed peppers (approx. 200 g each)
of 4 orange pepper (approx. 200 g each) - 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 100 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1 garlic clove
- 30 g onion
- 30 g celery, cut in pieces
- 30 g carrot, cut in pieces
- 30 g olive oil
- 300 g chicken mince, broken in pieces
- 2 medium eggs
- 40 g breadcrumbs
- 1 tsp fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
-
50
g Scamorza, cut in sticks (approx. 5 mm x 5 cm)
of 50 g cheese, medium-hard, (e.g. Edam or Cheddar), cut in sticks (approx. 5 mm x 5 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1732.3 kJ / 414 kcal
- Eiwitten
- 30.1 g
- Koolhydraten
- 15.9 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 9.1 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 870.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Meatballs in Tomato Sauce with Potato Purée
45min
Crispy Smashed Potato Salad
1h 30min
Sausage and Fennel Orzotto
50min
Yakisoba Rice Vermicelli
40min
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille (TM6)
40min
Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)
45min
Asian-style Rice with Eggs and Vegetables
30min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30min
Sofrito Toasts with Serrano Ham
40min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min
Orzo with Salmon and Spinach
40min