Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Basmati Rice
- 1300 g water
- 1 - 1 ½ tsp fine sea salt, to taste
- 30 g olive oil
- 300 g basmati rice
Pollock in Champagne Sauce
- 6 pollock fillets, (approx. 150 g each)
- 2 pinches fine sea salt
- 4 pinches ground black pepper
- 40 g shallots, halved
- 100 g unsalted butter, diced
- 1 fish stock cube (for 0.5 l), crumbled
- 100 g water
-
170
g Champagne
of white sparkling wine (e.g. Cava, Prosecco) - 3 Tbsp double cream
- 5 egg yolks, from medium eggs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3449.7 kJ / 824.5 kcal
- Eiwitten
- 71.2 g
- Koolhydraten
- 42.6 g
- Vetten
- 36.8 g
- Verzadigd vet
- 15.4 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 1177.9 mg
Alternatieve recepten
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2ωρ. 10 λεπτ.
Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)
45 Min
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2h
Peruvian Ceviche
1 godz. 15 min
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30min
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1 godz. 20 min
Mediterranean Turkey Roulades
45 Min
Coconut Milk Crushed Ice with Fruit (TM6)
Geen beoordelingen
Sardines in parcels with green bean salad
Geen beoordelingen
Duck Confit Parmentier Maple-Scented
15h 55 min
Lamb loin with pink peppercorn sauce
45 Min
Seafood Risotto with Chorizo
1h 5min