Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Basmati Rice
- 1300 g water
- 1 - 1 ½ tsp fine sea salt, to taste
- 30 g olive oil
- 300 g basmati rice
Pollock in Champagne Sauce
- 6 pollock fillets, (approx. 150 g each)
- 2 pinches fine sea salt
- 4 pinches ground black pepper
- 40 g shallots, halved
- 100 g unsalted butter, diced
- 1 fish stock cube (for 0.5 l), crumbled
- 100 g water
-
170
g Champagne
of white sparkling wine (e.g. Cava, Prosecco) - 3 Tbsp double cream
- 5 egg yolks, from medium eggs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3449.7 kJ / 824.5 kcal
- Eiwitten
- 71.2 g
- Koolhydraten
- 42.6 g
- Vetten
- 36.8 g
- Verzadigd vet
- 15.4 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 1177.9 mg
Alternatieve recepten
Chicken Pesto Tagliatelle
1 Std. 5 Min
Malaysia-style Coconut Chicken
25 godz. 40 min
Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)
45min
Gochujang seafood risotto
1h
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Spaghetti alla Carbonara
30min
Potato and pork rib stew (patatas guisadas con costillas adobadas)
1h
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45min
Sautéed Pork with Cider
55 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Pork Cheek and Cherry Stew with Roast Potatoes and Tenderstem Broccoli
2h 40min
Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
1h 15min