Apparaten en accessoires
Lentil and chorizo stew
Voorbereiding. 10min
Totaal 3u. 45min
6 portions
Ingrediënten
-
dried green lentils350 g
-
water for soaking
-
red peppers cut in pieces (3-4 cm)50 g
-
green peppers cut in pieces (3-4 cm)50 g
-
carrots cut in pieces (3-4 cm)50 g
-
50 g onions, cut in pieces (3-4 cm)spring onions cut in pieces (3-4 cm)50 g
-
olive oil25 g
-
salt1 tsp
-
paprika1 tsp
-
chicken stock cube (for 0.5 l)1
-
chorizo sliced50 g
-
dry-cured ham, diced50 g
-
water900 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
19 g
Calorieën
1132 kJ /
270 kcal
Vetten
8 g
Vezels
8 g
Koolhydraten
30 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Flavours of Spain
12 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1 Std. 15 Min
Minestrone
45 Min
Cream cheese spread with radishes
5 Min
Stuffed vegetables
1 Std. 20 Min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 Std. 20 Min
Bread and Tomato Soup, Rolled Spinach Omelette and Steamed Ratatouille Vegetables
1 Std. 5 Min
Vegetable-topped bread
40 Min
Lentil and spinach soup
50 Min
Hearty Soya Bean Soup
50 Min
Curried Lentils
5 Std. 15 Min
Creamy courgette soup
25 Min
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45 Min