Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g dried green lentils
- water, for soaking
- 50 g red peppers, cut in pieces (3-4 cm)
- 50 g green peppers, cut in pieces (3-4 cm)
- 50 g carrots, cut in pieces (3-4 cm)
-
50
g spring onions, cut in pieces (3-4 cm)
of 50 g onions, cut in pieces (3-4 cm) - 25 g olive oil
- 1 tsp salt
- 1 tsp paprika
- 1 chicken stock cube (for 0.5 l)
- 50 g chorizo, sliced
- 50 g dry-cured ham, diced
- 900 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1132 kJ / 270 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentil and Pancetta Stew
1h
Beetroot soup with herb dumplings
1 godz. 10 min
Fakes Moutzentra (Lentils with Rice)
45 min
Ratatouille
40 min
Danish Split Pea Soup
1h
Chorizo, Potato and Cabbage Soup
35min
Red Lentil Soup
40 min
Spiced Moroccan lentil soup
40 min
Courgette side dish
30min
Artichokes Romana
50 min
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
40 min
Lentil and spinach soup
50 min