Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g dried green lentils
- water, for soaking
- 50 g red peppers, cut in pieces (3-4 cm)
- 50 g green peppers, cut in pieces (3-4 cm)
- 50 g carrots, cut in pieces (3-4 cm)
-
50
g spring onions, cut in pieces (3-4 cm)
of 50 g onions, cut in pieces (3-4 cm) - 25 g olive oil
- 1 tsp salt
- 1 tsp paprika
- 1 chicken stock cube (for 0.5 l)
- 50 g chorizo, sliced
- 50 g dry-cured ham, diced
- 900 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1132 kJ / 270 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto with Parmesan cheese
30 Min
Gazpacho
1h 15min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 Min
Pink Barley Tabbouleh with Pistachios
40 Min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10min
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1 Std.
Cauliflower Soup; Chorizo and Pepperonata Pasta
35 Min
Honey and herb pork loin
4 godz. 10 min
Frozen Yogurt with Honey and Olive Oil
8 Std.
Pink Crêpes with Chickpea and Almond Hummus
35 Min
Moroccan harira and chicken soup
1 Std.
Smooth fennel and carrot soup
40 Min