Veal in tuna sauce

Veal in tuna sauce

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 13u.
8 portions

Ingrediënten

Tuna sauce
  • sunflower oil
    300 g
  • canned tuna in oil drained
    80 g
  • capers and a little extra for the garnish
    10 g
  • anchovy fillet, preserved in oil
    3
  • vinegar
    1 tsp
  • egg
    1
  • egg yolk
    1
  • lemon juice
    20 g
  • salt to taste
    2 pinches
To cook the veal
  • white veal top round roast (800-1000 g)
    1
  • salt
    1 tsp
  • black pepper, freshly ground
    2 pinches
  • water for steaming
    1000 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 38.07 g
Calorieën 2814 kJ / 675 kcal
Vetten 58.1 g
Koolhydraten 0.05 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...