Apparaten en accessoires
Veal in tuna sauce
Voorbereiding. 10min
Totaal 13u.
8 portions
Ingrediënten
Tuna sauce
-
sunflower oil300 g
-
canned tuna in oil drained80 g
-
capers and a little extra for the garnish10 g
-
anchovy fillet, preserved in oil3
-
vinegar1 tsp
-
egg1
-
egg yolk1
-
lemon juice20 g
-
salt to taste2 pinches
To cook the veal
-
white veal top round roast (800-1000 g)1
-
salt1 tsp
-
black pepper, freshly ground2 pinches
-
water for steaming1000 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
38.07 g
Calorieën
2814 kJ /
675 kcal
Vetten
58.1 g
Koolhydraten
0.05 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Mediterranean Cuisine
67 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Ngor Hiang (Five Spice Meat Rolls)
Geen beoordelingen
Gefilte Fish
1u. 10min
Apples with cider sabayon sauce
40min
Aubergine Bhurta
30min
Split Pea Soup
2u. 10min
Steamed Sliced Fennel Bulbs
25min
Steamed Fennel Bulbs
20min
Caesar Salad Dressing
5min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45min
Avocado mayonnaise
15min
Duck confit with lentil & orange salad
15u. 40min
Spinach and Parmesan Soup
45min