![Gruyerè and black olive breads (Olivettes) Gruyerè and black olive breads (Olivettes)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3e2d489f-f28f-4d27-a552-215f0e8d3d61/Derivates/df9ae7ac-dc77-468b-a2a5-53a7080dc15a.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Gruyère cheese, cut in pieces
- 200 g water
- 40 g olive oil
-
15
g fresh yeast
of 1 ½ tsp dried instant yeast - 350 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 tsp salt
- 150 g black olives, pitted
- 1 egg, beaten with a little salt
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 2457 kJ / 587 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 41 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rye Bread Rolls- Bürli
12 Std.
Focaccia
3u.
Focaccia with onions
2u.
Pull-Apart Dinner Rolls
2h 15min
Artisan Bread (Betty) Metric
4 godz. 35 min
Five seed bread
1 Std. 50 Min
Sufganiyot
2 Std. 30 Min
Guava Paste Cookies (Metric)
45min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1u. 10min
Floating islands
40min
Hummus
5 min
Lemon Glazed Blueberry Muffins
50min