Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spiced Butternut Squash Bundt Cake
- vegetable oil, to grease
- 225 g butternut squash, peeled, diced (½ in.)
- 170 g vegetable oil
- 2 egg, large (65-70 g)
- 150 g sugar
- 150 g brown sugar
- 1 tsp salt
- 1 tsp Chinese five-spice powder
- 1 tsp baking soda
- 225 g all-purpose flour
Maple Glaze
- 225 g powdered sugar
- 45 g maple syrup
- 30 g whole milk
- 85 g butter, unsalted
- 1 pinch salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1868.1 kJ / 446.5 kcal
- Eiwitten
- 3.7 g
- Koolhydraten
- 62.8 g
- Vetten
- 21.4 g
- Verzadigd vet
- 6.1 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 333.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Plum and Apple Jam
40min
Rhubarb, orange and almond Cake
1h 30min
Frozen Champagne Jellies
Keine Bewertungen
Lemon Mousse with Basil Slush
25h
Peanut Butter Cookies
45min
Semolina Dumplings
1 godz. 40 min
Miso Fudge
2h
Courgette Soup; Steamed Fish and Potatoes with Lemon Sauce
40min
Vegetable Peel Chips and Cheese Balls
35min
Cheesecake
1h 30min
Broccoli and potatoes with blue cheese sauce
45min
Apricot Jam
40min