Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spiced Butternut Squash Bundt Cake
- vegetable oil, to grease
- 225 g butternut squash, peeled, diced (½ in.)
- 170 g vegetable oil
- 2 egg, large (65-70 g)
- 150 g sugar
- 150 g brown sugar
- 1 tsp salt
- 1 tsp Chinese five-spice powder
- 1 tsp baking soda
- 225 g all-purpose flour
Maple Glaze
- 225 g powdered sugar
- 45 g maple syrup
- 30 g whole milk
- 85 g butter, unsalted
- 1 pinch salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1868.1 kJ / 446.5 kcal
- Eiwitten
- 3.7 g
- Koolhydraten
- 62.8 g
- Vetten
- 21.4 g
- Verzadigd vet
- 6.1 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 333.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Monkey Bread (Małpi Chlebek)
3 Std.
Sweet Cucumber Pickles
48 Std. 20 Min
Classic Chocolate Fudge
3h 10min
Rainbow Fruit Tart
1 Std. 40 Min
Sugar Cookies with Lemon Curd
1h 30min
Sugar Cookies with Lemon Curd
2h 30 min
Layered Mexican dip
25 min
Eggnog Bundt Cake
1h 45 min
Whoopi's Brioche Buns
3h 45min
Cranberry Sauce
1h
Aloha Carrot Cake
1h 20 min
Maple Cream Custard
20min