Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spiced Butternut Squash Bundt Cake
- vegetable oil, to grease
- 225 g butternut squash, peeled, diced (½ in.)
- 170 g vegetable oil
- 2 egg, large (65-70 g)
- 150 g sugar
- 150 g brown sugar
- 1 tsp salt
- 1 tsp Chinese five-spice powder
- 1 tsp baking soda
- 225 g all-purpose flour
Maple Glaze
- 225 g powdered sugar
- 45 g maple syrup
- 30 g whole milk
- 85 g butter, unsalted
- 1 pinch salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1868.1 kJ / 446.5 kcal
- Eiwitten
- 3.7 g
- Koolhydraten
- 62.8 g
- Vetten
- 21.4 g
- Verzadigd vet
- 6.1 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 333.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cinnamon Rolls
3h
Magdalenas
1 godz.
Whole Orange Bundt Cake
1h 25min
Cajun Shrimp and Polenta Waffles
1sa 10 dk
Molten Lava Cake
45min
Sufganiyot
2h 30min
Summer Fruit with Whipped Cream and Sponge Cake
25 min
Grilled seafood charcuterie board
1h 20min
Molten Lava Cake
45min
Steamed Applesauce Cake
1 godz.
Festive Baguette
3 Std. 45 Min
Double Vanilla Ice Cream
12h