Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g carrots, cut in pieces
- 300 g leeks, cut in pieces
- 200 g turnips, cut in pieces
- 100 g potatoes, cut in pieces (2 cm)
- 800 g water
- 2 tsp salt, plus extra to taste
- 2 pinches ground pepper, plus extra to taste
- 200 g fresh baby spinach
- 40 g butter, cut in pieces
- 100 g tomatoes, diced
- 8 eggs, chilled (see tip)
- 400 g white bread, toasted, cut in strips
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1169 kJ / 279 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 5.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Butternut Squash and Ginger Soup
35min
Spinach, Orange and Carrot Soup
25min
Three Course Meal for 2 - Vegetable Soup, Chicken Pie with Rice & Steamed Apple
1 Std. 20 Min
Lamb’s lettuce cream soup, Broccoli with olive sauce
45 min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 min
Creamy Pea Soup
40 min
Multi-Color Cauliflower with Béchamel (Bill Yosses)
2h
Creamy pea soup
40 min
Vegetable and hazelnut cheese muffins
45 min
Versatile smooth soup
45 min
Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto
45 min
Smooth fennel and carrot soup
40 min