Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 - 25 g olive oil
- 100 - 150 g mixed vegetables, for sautéing (e.g. onions, shallots, leek), cut in pieces (2 cm)
- 350 - 400 g mixed vegetables, for soup (e.g. courgettes, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips), cut in pieces (2 cm)
-
50
g mixed frozen vegetables (optioneel)
of 50 g frozen green peas (optioneel) - 700 - 800 g water
-
1
tsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) -
½ - 1
tsp salt
of ½ - 1 tbsp soy sauce - 60 - 80 g dried pasta for soup
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 670 kJ / 160 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 3.8 g
Alternatieve recepten
Versatile Chunky Soup
50min
Steamed rice
25min
Minestrone
45 min
Chickpea soup with spinach
40min
Indian vegetable curry
50min
Lamb’s lettuce cream soup, Broccoli with olive sauce
45 min
Salted Herbs
15min
Cinnamon Macadamia Nut Milk (Metric)
10min
Spiced Moroccan lentil soup
40min
Cabbage soup
50min
Arabian chicken with couscous
45 min
Versatile smooth soup
45 min