Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 - 25 g olive oil
- 100 - 150 g mixed vegetables, for sautéing (e.g. onions, shallots, leek), cut in pieces (2 cm)
- 350 - 400 g mixed vegetables, for soup (e.g. courgettes, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips), cut in pieces (2 cm)
-
50
g mixed frozen vegetables (optioneel)
of 50 g frozen green peas (optioneel) - 700 - 800 g water
-
1
tsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) -
½ - 1
tsp salt
of ½ - 1 tbsp soy sauce - 60 - 80 g dried pasta for soup
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 670 kJ / 160 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 3.8 g
Alternatieve recepten
Basic Vegetable Soup
50min
Smooth cauliflower soup
50min
Curried lentils and steamed pumpkin
1 Std. 15 Min
Versatile Chunky Soup
50min
Minestrone
45min
Pumpkin, cauliflower and romanesco soup
45min
Cabbage soup
50min
Chickpea soup with spinach
40min
Spring Vegetable Soup
35min
Broccoli, Cauliflower and Courgette Soup, Tomatoes Stuffed with Tuna and Leeks, and Tomato Rice
45min
Tomato rice
30min
Smooth fennel and carrot soup
40min