Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 - 25 g olive oil
- 100 - 150 g mixed vegetables, for sautéing (e.g. onions, shallots, leek), cut in pieces (2 cm)
- 350 - 400 g mixed vegetables, for soup (e.g. courgettes, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips), cut in pieces (2 cm)
-
50
g mixed frozen vegetables (optioneel)
of 50 g frozen green peas (optioneel) - 700 - 800 g water
-
1
tsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) -
½ - 1
tsp salt
of ½ - 1 tbsp soy sauce - 60 - 80 g dried pasta for soup
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 670 kJ / 160 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 3.8 g
Alternatieve recepten
Spiced Moroccan lentil soup
40min
Mushroom pie
1h 40min
Versatile smooth soup
45 Min
Chunky mixed vegetable soup
50min
Basic Vegetable Soup
50min
Versatile Chunky Soup
50min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1h
Vegetable stock paste
45 Min
Minestrone
45 Min
Minestrone
45 Min
Cabbage soup
50min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min