Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 - 25 g olive oil
- 100 - 150 g mixed vegetables, for sautéing (e.g. onions, shallots, leek), cut in pieces (2 cm)
- 350 - 400 g mixed vegetables, for soup (e.g. courgettes, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips), cut in pieces (2 cm)
-
50
g mixed frozen vegetables (optioneel)
of 50 g frozen green peas (optioneel) - 700 - 800 g water
-
1
tsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) -
½ - 1
tsp salt
of ½ - 1 tbsp soy sauce - 60 - 80 g dried pasta for soup
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 670 kJ / 160 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 3.8 g
Alternatieve recepten
Basic Vegetable Soup
50 min
Vegetable stock paste
45min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 min
Minestrone
45min
Chickpea soup with spinach
40 min
Versatile Chunky Soup
50 min
Cream of chard soup
35 min
Versatile smooth soup
45min
Cabbage soup
50 min
Chunky mixed vegetable soup
50 min
Lentil and spinach soup
50 min
Chunky Vegetable Barley Soup
1h