Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
1100
g Yukon gold potatoes, whole or cut into pieces to fit into the feeder
of 1100 g red potatoes, whole or cut into pieces to fit into the feeder - 15 g vegetable oil
-
150
g pancetta
of 150 g back bacon, diced - 60 g unsalted butter, clarified, divided
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2093.8 kJ / 500.3 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 40.3 g
- Vetten
- 33 g
- Verzadigd vet
- 2.7 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 137.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Barbecue Sauce
20 min
Five seed bread
1h 50 min
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts (TM6)
Geen beoordelingen
Cucumber Salad with Dill and Yoghurt Dressing
10 min
Heirloom Tomato Gazpacho
1 Std. 10 Min
Quince Tart
1 Std. 10 Min
Yucatán-style Sea Bass Baked in Banana Leaves with Sweetcorn Rice
1h
Cod with aïoli
40 Min
Gazpacho
1h 15min
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter TM6)
10 min
Roasted Pork Loin (Betty) Metric
1 Std. 35 Min
Apple Butter
1h 30 min