Apparaten en accessoires
Caprese Frittata
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
6 portions
Ingrediënten
-
egg, large (65-70 g)6
-
salt½ teaspoon
-
black pepper, ground¼ teaspoon
-
water710 g
-
225 g pear tomato, halvedcherry tomato halved225 g
-
buffalo mozzarella sliced in half moons (¼ in)115 - 170 g
-
basil leaf, fresh hand torn5 - 8
-
balsamic glaze to drizzle
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
437.4 mg
Eiwitten
14.1 g
Calorieën
750.8 kJ /
179.5 kcal
Vetten
12.2 g
Vezels
0.5 g
Verzadigd vet
5.3 g
Koolhydraten
2.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Road to Rome
12 recepten
Canada
Canada
Misschien vind je het ook leuk...
Quick Rise Basic Bread
45 Min
Broccoli and Bacon Bites
1 Std.
Chunky Guacamole
10 Min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 Std.
Whole roast broccoli with romesco sauce
45 Min
Potato Curry Soup
35 Min
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
45 Min
Steaks with Mushroom Risotto
40 Min
Express Strawberries Dessert
5 Min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1 Std.
Risotto pomodori with burrata
30 Min
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1 Std. 35 Min