Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
20
g shallots
of 1 garlic clove - 1 sprig fresh rosemary, needles washed and dried
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra to taste
- 20 g carrots, cut into pieces (3-4 cm)
- 20 g celery, cut into pieces (3-4 cm)
- 180 g canned chickpeas, strained
- 200 g water
- ½ tsp fine salt
- 100 g whole wheat pasta, dried, e.g. penne rigate or other short type whole wheat pasta
- 60 g prawns, raw, peeled
- 2 pinches freshly ground black pepper (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1987 kJ / 475 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 Min
Thai Steamed Salmon Parcels
45 Min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 Std. 10 Min
Millet
45 Min
Piernik (Polish honey cake)
2 Std. 50 Min
Pike Perch Fillets with Fresh Corn Polenta
1 Std. 5 Min
Chicken breasts with courgette topping
50 Min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 Min
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25min
Tuna and Amaranth Patties with Cranberry Vinaigrette Salad
45 Min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35 Min
Artisan Plant Pizza
35 Min