Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
20
g shallots
of 1 garlic clove - 1 sprig fresh rosemary, needles washed and dried
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra to taste
- 20 g carrots, cut into pieces (3-4 cm)
- 20 g celery, cut into pieces (3-4 cm)
- 180 g canned chickpeas, strained
- 200 g water
- ½ tsp fine salt
- 100 g whole wheat pasta, dried, e.g. penne rigate or other short type whole wheat pasta
- 60 g prawns, raw, peeled
- 2 pinches freshly ground black pepper (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1987 kJ / 475 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Black-eyed bean stew with whole squid
5 Std. 15 Min
Pumpkin and Spinach Pie
1h 35 min
Curried lentils and steamed pumpkin
1 Std. 15 Min
Miso Mushrooms Toast with Tahini Yogurt
45min
Stir-fried vegetables
10 Min
Grah i Varivah (Bean Soup)
2h
Potato Pizza with Vegetables - Pizza di patate con verdure
2h
No-rise Wholemeal Pizzas
40min
Salt Cod Fritters
45min
Spring Greens Soup with Beans
35min
Pasta Salad with Cod and Tartare Sauce
1h 45min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
25 Min