Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
20
g shallots
of 1 garlic clove - 1 sprig fresh rosemary, needles washed and dried
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra to taste
- 20 g carrots, cut into pieces (3-4 cm)
- 20 g celery, cut into pieces (3-4 cm)
- 180 g canned chickpeas, strained
- 200 g water
- ½ tsp fine salt
- 100 g whole wheat pasta, dried, e.g. penne rigate or other short type whole wheat pasta
- 60 g prawns, raw, peeled
- 2 pinches freshly ground black pepper (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1987 kJ / 475 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bread and tomato soup, Rolled spinach omelette and Steamed ratatouille vegetables
1h 5min
Tuna and olive empanaditas
4 Std. 5 Min
Mushroom quinotto
30min
Savory Oatmeal with Sautéed Mushrooms
45min
Sun-Dried Tomato Spaghetti
45min
Sweet Potato Crust Pizza
1h 15min
Houmous Salad Dressing
5min
Turkey rolls with gorgonzola
1h
Tomato Basil Pasta
45min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30min
Tagliatelle with Pumpkin
1h 10min
Eggplant and Tomato Pasta
45min