Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
20
g shallots
of 1 garlic clove - 1 sprig fresh rosemary, needles washed and dried
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra to taste
- 20 g carrots, cut into pieces (3-4 cm)
- 20 g celery, cut into pieces (3-4 cm)
- 180 g canned chickpeas, strained
- 200 g water
- ½ tsp fine salt
- 100 g whole wheat pasta, dried, e.g. penne rigate or other short type whole wheat pasta
- 60 g prawns, raw, peeled
- 2 pinches freshly ground black pepper (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1987 kJ / 475 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Potato cakes
45 Min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
1 Std.
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1 Std. 15 Min
Stout Beer Ice Cream Float
10 Std. 45 Min
Penne with mussels
Geen beoordelingen
Vegetable paella
40 Min
Bread stew with tomato and onion
Geen beoordelingen
Arabian chicken with couscous
45 Min
Spinach and tomato quiche
1h 45min
Revithia (chickpea soup)
24 Std. 40 Min
Eggplant and Tomato Pasta
45 Min
Tuna with Penne Pasta
30 Min