Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney)

Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney)

4.6 5 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 10min
6 portions

Ingrediënten

Mushroom Dashi Broth
  • cremini mushrooms
    16 oz
  • water
    50 oz
  • kombu seaweed
    1 oz
Toasted Coconut Cinnamon Broth
  • fresh mushrooms e.g. nameko, stems trimmed
    16 oz
  • tamari sauce
    2 oz
  • cinnamon sticks toasted (see Tip)
    2 ½
  • toasted coconut
    3 oz
Dumpling Filling
  • water divided
    44 oz
  • kabocha squash peeled, deseeded and cubed (1 in.)
    17 ½ oz
  • tamari sauce
    1 oz
  • rice vinegar
    ½ oz
  • coconut oil
    ½ oz
  • grated fresh ginger (optioneel) to taste
    1 ½ tsp
    1 ½ tsp ginger paste, to taste
  • agave (optioneel)
    ½ oz
  • wonton wrappers (round)
    20
  • microgreens
    edible flowers

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 979.6 mg
Eiwitten 10.9 g
Calorieën 1104.3 kJ / 263.9 kcal
Vetten 10.4 g
Vezels 3.6 g
Verzadigd vet 8.2 g
Koolhydraten 36.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...