Compatibele versies
Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mushroom Dashi Broth
- 16 oz cremini mushrooms
- 50 oz water
- 1 oz kombu seaweed
Toasted Coconut Cinnamon Broth
- 16 oz fresh mushrooms, e.g. nameko, stems trimmed
- 2 oz tamari sauce
- 2 ½ cinnamon sticks, toasted (see Tip)
- 3 oz toasted coconut
Dumpling Filling
- 44 oz water, divided
- 17 ½ oz kabocha squash, peeled, deseeded and cubed (1 in.)
- 1 oz tamari sauce
- ½ oz rice vinegar
- ½ oz coconut oil
-
1 ½
tsp grated fresh ginger, to taste
(optioneel)
of 1 ½ tsp ginger paste, to taste (optioneel) - ½ oz agave (optioneel)
- 20 wonton wrappers (round)
-
microgreens
of edible flowers
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1104.3 kJ / 263.9 kcal
- Eiwitten
- 10.9 g
- Koolhydraten
- 36.6 g
- Vetten
- 10.4 g
- Verzadigd vet
- 8.2 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 979.6 mg
Alternatieve recepten
Pie Crust
5min
Black Garlic and Onion Jam
55min
Winter Radish, Citrus and Cashew Cream (Matthew Kenney)
15h 35min
Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)
14h 10min
Brown Sugar Syrup
20min
Rustic Sourdough Bread
28h 10min
Pan-Fried Pork Buns
1h 30min
Creamy Mango Ice Cream
2u. 20min
Simple Mixing Bread
3h 20min
Thin Crust Pizza Dough
2h 30min
Artisan Bread (Betty)
4 godz. 35 min
Pizza Dough (TM5/6 Metric)
1h