Apparaten en accessoires
Vegetable and Hazelnut Cheese Muffins
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
12 pieces
Ingrediënten
-
medium-hard cheese (e.g. Cheddar, Gruyère), cut in pieces (2 cm)60 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)100 g
-
hazelnuts, with skin70 g
-
sunflower oil plus extra for greasing100 g
-
milk180 g
-
medium eggs2
-
plain flour250 g
-
baking powder2 tsp
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground cayenne pepper (optioneel)½ tsp
-
frozen green peas defrosted250 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Natrium
356.4 mg
Eiwitten
7.2 g
Calorieën
1047.9 kJ /
250.5 kcal
Vetten
15.3 g
Vezels
2.4 g
Verzadigd vet
3 g
Koolhydraten
21.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Carrot Cake Cookies
35min
Quick Squash, Rosemary and Parmesan Bread
1u.
Spinach and Carrot Muffins
1u.
Salmon Dill Muffins
45min
Vegetable Tart
1u. 15min
Pasta with Squash and Chickpeas
30min
Broccoli and Bacon Tarts
45min
Mini Apple Loaf Cakes
1u. 30min
Vegetable Cheese Muffins
35min
Mini Carrot Cakes
50min
Savoury Flapjacks
45min
Creamy Broccoli Sauce
35min