Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g dried haricot beans (see tip)
- water, for soaking
- 2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
- 1000 g water
- Voeding
- per 1 Total recipe
- Calorieën
- 3883 kJ / 927 kcal
- Eiwitten
- 62 g
- Koolhydraten
- 97 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 57.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mint Courgettes
30 Min
Slow Cooked Beans with Cider
2 godz. 30 min
Swedish 'Meatballs' with Cauliflower Purée and Gravy
1h 40min
Sautéed Aubergine (400 g)
35 Min
Garlic and White Bean Stew
50 Min
Kale Meat(less) Balls
30 Min
Basic Black Beans
2h 35min
Slow-cooked Chickpeas
14h 40min
Italian hot chocolate
10min
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35 Min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 Min
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55min