Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g dried haricot beans (see tip)
- water, for soaking
- 2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
- 1000 g water
- Voeding
- per 1 Total recipe
- Calorieën
- 3883 kJ / 927 kcal
- Eiwitten
- 62 g
- Koolhydraten
- 97 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 57.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fennel and Orange Biscotti - Biscotti all'arancia e finocchio
3u. 40min
Slow Cooked White Beans (Metric)
14h 40min
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45 min
Sautéing 10 oz Fennel
25 min
Tahini dip (tarator)
5min
Watercress and Oat Soup
35 min
Millet
45 min
Slow Cooked Beans with Cider
2h 30 min
Vegetable Tartlets with Chickpea Flour Crust
1h 5 min
Moroccan Zaalouk
1h 5 min
Slow-cooked Chickpeas
14h 40min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 min