Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 80 g unsalted butter, diced
- 150 g water
- 2 pinches mustard powder
- 1 - 2 pinches cayenne pepper, to taste
- ¼ tsp fine sea salt
- 120 g plain flour
- 3 medium eggs
Assembly
- 240 g crayfish
- 110 g mayonnaise
- 1 lemon, finely grated zest and 25 g juice
- 1 ½ tsp Dijon mustard
- 2 pinches ground cayenne pepper
- 2 pinches fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 20 g rocket leaves
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 622.8 kJ / 148.9 kcal
- Eiwitten
- 5.4 g
- Koolhydraten
- 6.4 g
- Vetten
- 11.3 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 142.2 mg
Alternatieve recepten
Clams in White Wine with Cilantro
25min
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1h 20min
Crunchy Granola
1h 45min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15 min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30min
Sicilian prawn salad
40min
Sardine Parcels with Green Bean Salad
1 Std.
Pizza Dough with a Trio of Toppings
2 godz. 10 min
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1 Std. 10 Min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 Min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 Std. 10 Min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45min