Compatibele versies
Pork Tenderloin with Mustard Sauce and Potatoes
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 900 g potatoes, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 900 g pork tenderloin, sliced (approx. 1 cm thick slices)
- 250 g chestnut mushrooms, sliced
- 600 g water
-
90
g dry vermouth
of 90 g Madeira wine, dry or sweet - 60 g onion, quartered
- 2 garlic cloves (optioneel)
- 1 Tbsp wholegrain mustard
- 1 Tbsp hot mustard
-
1
chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade - 2 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper, adjust to taste
- 100 g whole milk
-
2
Tbsp crème fraîche
of 2 Tbsp double cream - 2 heaped Tbsp cornflour
- 3 - 6 sprigs fresh parsley leaves, chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 965 kJ / 230 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 947 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef Stroganoff
1 godz.
Beef Bourguignon
1 godz. 30 min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1h 55 min
Pork tenderloin with mustard sauce
35min
Beef in Stout
1 godz. 40 min
Pasta with Pork and Beans
45min
Spaghetti Carbonara
40min
Cottage Pie
1 godz. 10 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30min
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45min
Dauphinoise Potatoes
50min