Compatibele versies
Pork Tenderloin with Mustard Sauce and Potatoes
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 900 g potatoes, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 900 g pork tenderloin, sliced (approx. 1 cm thick slices)
- 250 g chestnut mushrooms, sliced
- 600 g water
-
90
g dry vermouth
of 90 g Madeira wine, dry or sweet - 60 g onion, quartered
- 2 garlic cloves (optioneel)
- 1 Tbsp wholegrain mustard
- 1 Tbsp hot mustard
-
1
chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade - 2 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper, adjust to taste
- 100 g whole milk
-
2
Tbsp crème fraîche
of 2 Tbsp double cream - 2 heaped Tbsp cornflour
- 3 - 6 sprigs fresh parsley leaves, chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 965 kJ / 230 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 947 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef Stroganoff
1hod.
Spaghetti Carbonara
40 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45min
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken
45min
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1 Std. 10 Min
Nordic Chicken and Asparagus Tartlets
1h 35min
Pork tenderloin with mustard sauce
35min
Chicken Strips with Creamy Tomato Sauce and Basmati Rice
40 min
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50 min.
Marmalade-glazed Ham
1 Std. 50 Min
Beef in Stout
1 Std. 40 Min