Compatibele versies
Pork Cheek and Cherry Stew with Roast Potatoes and Tenderstem Broccoli
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g water
- 800 g potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward), peeled, cut in pieces (approx. 5 cm)
- 8 garlic cloves
- 50 g olive oil
- 3 tsp salt
- 6 pinches ground black pepper
- 100 g onions, quartered
- 100 g carrot, cut in pieces (2 cm)
- 100 g celery, cut in pieces (2 cm)
- 5 Tbsp plain flour
- 8 pork cheeks (approx. 90 g each)
- 2 ½ Tbsp olive oil
- 220 - 250 g tinned pitted black cherries, in syrup, drained, reserving syrup (1 x 425 g tin or 1 x 370 g jar)
- 25 g sour cherry jam
-
330
g cherry beer
of beer, fruit beer of choice (see tip) - 1 dried bay leaf
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 20 g balsamic vinegar
- 350 g tenderstem broccoli
- 2 Tbsp cornflour, mixed with 2 Tbsp water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4366 kJ / 1044 kcal
- Eiwitten
- 57 g
- Koolhydraten
- 82 g
- Vetten
- 51 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 11 g
- Natrium
- 1949 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef Goulash Soup
1h 15 min
Creamy Mustard Chicken Stew
40min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30min
Bibimbap Burrito
45min
Sous-vide Cantonese-style Beef, Tomato and Onion Stir Fry
2 godz. 25 min
Mediterranean Chicken
35 Min
Beef in Stout
1h 40min
Traditional Austrian Beef Goulash
4h
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1 godz. 5 min
Beef stew with Red Peppers and Potatoes
1h 30min
Pork Belly, Steamed Broccoli and Sesame Rice
1h
Curry Noodles with Pork
45min