Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g rice vermicelli (Korean style, see tip)
- 5 g dried shiitake mushrooms
- 2000 g water, plus extra for cooking noodles
- 3 tsp caster sugar
- ¾ tsp ground black pepper
- 3 Tbsp light soy sauce
- 4 Tbsp toasted sesame oil
- 300 g beef fillet steak, cut in thin strips (approx. 1 cm x 5 cm)
- 200 g carrots, cut in lengths (5 cm)
- 150 g onion, halved
- 150 g fresh button mushrooms
- 2 medium eggs
- 2 pinches fine sea salt, plus ½ tsp
- 150 g fresh spinach leaves
- 4 garlic cloves
- 20 g vegetable oil
- sesame seeds, toasted, for sprinkling
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2317.3 kJ / 553.8 kcal
- Eiwitten
- 24.8 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 32.8 g
- Verzadigd vet
- 8.1 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 969.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken with Peppers and Rice
1h
Tomato and Bacon Spaghetti
35 Min
Pasta alla Nerano
40min
Chicken and Chorizo Hotpot
45min
Lemon Chicken Wings with Rice and Vegetables
40min
Sticky Sesame Chicken
40min
Lasagne Bolognese
1h 45min
Quick Thai Chicken Curry with Basmati Rice
40min
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35 Min
Pork Belly, Steamed Broccoli and Sesame Rice
1h
Bacon and Cabbage Risotto
1h
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
20 min