Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 735 g pork belly meat, boneless, with rind
- 45 - 60 g mustard
- 7 pinches salt, divided, to taste
- 2 - 3 pinches black pepper, ground
- 15 g parsley leaf, fresh
- 45 g extra virgin olive oil
- 60 g caper, pickled, drained
- 60 g freshly squeezed lemon juice
- 995 g water
- 255 g rice, white, long-grain
- 285 g carrot, cut into half moons (1.5 cm)
- 140 g red bell pepper, cut into pieces (2.5 cm)
- 140 g yellow pepper, cut into pieces (1 in.)
- 395 g zucchini, cut into pieces (2.5 cm)
- 2 garlic clove
- 140 g honey
-
45
g tamari sauce
of 45 g soy sauce
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 6195.9 kJ / 1480.9 kcal
- Eiwitten
- 26.4 g
- Koolhydraten
- 97.9 g
- Vetten
- 110 g
- Verzadigd vet
- 37.4 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 1520.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Baked Chili Beans
50 min.
Berry Liqueur
25min
Chicken and Pork Adobo
40min
Buffalo chicken wings
50 min.
Whole Chicken with Ratatouille
1h
Lamb with Rosemary Potatoes
Geen beoordelingen
Chicago-Style Hot Dogs
35 min
Passion fruit mojito mocktail
15min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7h 20 min
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1h 50min
Buffalo chicken wings
45min
Steamed Corn with Chipotle Mayonnaise and Cilantro Salsa
45min