Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 735 g pork belly meat, boneless, with rind
- 45 - 60 g mustard
- 7 pinches salt, divided, to taste
- 2 - 3 pinches black pepper, ground
- 15 g parsley leaf, fresh
- 45 g extra virgin olive oil
- 60 g caper, pickled, drained
- 60 g freshly squeezed lemon juice
- 995 g water
- 255 g rice, white, long-grain
- 285 g carrot, cut into half moons (1.5 cm)
- 140 g red bell pepper, cut into pieces (2.5 cm)
- 140 g yellow pepper, cut into pieces (1 in.)
- 395 g zucchini, cut into pieces (2.5 cm)
- 2 garlic clove
- 140 g honey
-
45
g tamari sauce
of 45 g soy sauce
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 6195.9 kJ / 1480.9 kcal
- Eiwitten
- 26.4 g
- Koolhydraten
- 97.9 g
- Vetten
- 110 g
- Verzadigd vet
- 37.4 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 1520.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti alla carbonara
30min
Beer Marinade
10 min
Leczo (smoked sausage ratatouille)
30min
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 20min
Crispy Pork Belly with Warm Rice Salad
1 godz. 30 min
Gut Immunity Shot
5 min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
45min
Cucumber Salad with Dill and Yoghurt Dressing
10 min
Pulled Pork Burgers
4 godz. 50 min
Clam Boil
55 min
Tex-Mex Bowl
50min
Coq au vin blanc with mashed potato
1h 50min