Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sweet Shortcrust Pastry
- 50 g sugar
- 100 g butter, chilled, diced
- 230 g plain flour
- 1 medium egg
- 1 pinch fine sea salt
- 1 tsp vanilla extract
Frangipane Cake
- butter, for greasing
- plain flour, for dusting
- 150 g roasted unsalted almonds
- 50 g caster sugar
- 150 g butter, diced
- 2 medium eggs
- 1 tsp vanilla extract
- 1 tsp baking powder
- 40 g blanched almonds
- 50 g plain flour
- 100 g sugar
- 250 g apricot jam, smooth
- icing sugar, for dusting
- Voeding
- per 12 portions
- Calorieën
- 24192 kJ / 5760 kcal
- Eiwitten
- 92.6 g
- Koolhydraten
- 632.4 g
- Vetten
- 325.2 g
- Vezels
- 31.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Profiteroles
2 godz. 15 min
Honey and Blood Orange Cake
2 godz.
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1 godz.
Pear Frangipane
1 godz. 30 min
Coffee and Walnut Cake
1 godz. 10 min
Pastéis de Nata (Custard Pastries)
55 min
Pear, Rhubarb and Red Fruit Crumble Tart
1 godz. 30 min
Lemon Meringue Cake with 10-Minute Frosting
2 godz. 10 min
Upside-down Gingerbread with Pears
1 godz.
Lemon meringue tart
2 godz. 30 min
Bakewell Tart
1h 50min
Apple Crumble Cake
1 godz. 10 min