Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 leek, sliced (only the white part)
- 150 g carrots, coarsely sliced
- 50 g extra virgin olive oil
- 150 g chorizo, sliced
-
750
g broth
of 750 g water, with 2 stock cubes - 200 g potatoes, cut into small cubes
- 1 bay leaf, dried
- 800 g chickpeas, cooked, canned, washed and drained
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1212 kJ / 290 kcal
- Eiwitten
- 12.6 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 18.1 g
- Vezels
- 8.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pistachio cheesecakes with mango
2 Std. 30 Min
Spinach, Orange and Carrot Soup
25 min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55 min
Vegetable Stew
1 Std. 15 Min
Stuffed vegetables
1h 20min
Creamy courgette soup
25 min
Carrot coriander soup and tikka salmon with steamed vegetables
35 min
Pumpkin soup
35 min
Paella with kidney beans
55 min
Cream of chard soup
35 min
Smooth fennel and carrot soup
40 min
Red bean chicken and sweet potato stew
45 min