Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pear slices
- 350 g pears, peeled, cored, halved or cut in wedges that fit through feeder
- unsalted butter, for greasing
Caramel
- 150 g golden caster sugar
- 70 g unsalted butter, cold, diced
- 30 g double cream
- 1 tsp lemon juice (see tip)
Filling
- 150 g walnut, shelled
- 100 g unsalted butter, diced
- 130 g golden caster sugar
- 1 pinch fine sea salt
-
200
g milk bread, cut in slices
of brioche bread, cut in slices - 6 medium eggs
- 200 g whole milk
- 120 g ricotta cheese
- 30 g vanilla custard powder
- 1 vanilla pod (see tip)
- 1 Tbsp icing sugar
- Voeding
- per 8 portions
- Calorieën
- 21107 kJ / 5044.7 kcal
- Eiwitten
- 106.9 g
- Koolhydraten
- 472.7 g
- Vetten
- 317.6 g
- Verzadigd vet
- 133.8 g
- Vezels
- 26.3 g
- Natrium
- 1373.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Irish Apple Cake with Crème Anglaise
1h 10 min
Individual Vanilla Cakes with Raspberry Jam Topping
1 Std.
Classic madeleines
24 godz. 30 min
Char Siu Bao Buns with Pickled Carrots
4h
Halloween Pumpkin Tart
2 godz.
Nut Ice Cream with Citrus and Lavender Crumble
Geen beoordelingen
Banana Bread
1 Std. 50 Min
Chocolate Porter Brownies
45 min
Oat and Cashew Pasties
2 Std. 30 Min
Brain Cupcakes
1 godz. 40 min
Salted caramel and chocolate cake
1 Std. 45 Min
White Chocolate Mousse with Aquafaba
3 Std. 30 Min