Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pear slices
- 350 g pears, peeled, cored, halved or cut in wedges that fit through feeder
- unsalted butter, for greasing
Caramel
- 150 g golden caster sugar
- 70 g unsalted butter, cold, diced
- 30 g double cream
- 1 tsp lemon juice (see tip)
Filling
- 150 g walnut, shelled
- 100 g unsalted butter, diced
- 130 g golden caster sugar
- 1 pinch fine sea salt
-
200
g milk bread, cut in slices
of brioche bread, cut in slices - 6 medium eggs
- 200 g whole milk
- 120 g ricotta cheese
- 30 g vanilla custard powder
- 1 vanilla pod (see tip)
- 1 Tbsp icing sugar
- Voeding
- per 8 portions
- Calorieën
- 21107 kJ / 5044.7 kcal
- Eiwitten
- 106.9 g
- Koolhydraten
- 472.7 g
- Vetten
- 317.6 g
- Verzadigd vet
- 133.8 g
- Vezels
- 26.3 g
- Natrium
- 1373.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hot Cross Scones
30min
Apple and date cake
1 godz. 30 min
Asturian rice pudding
1 godz.
Yoghurt Cake
1 godz.
Apple cake
1 godz.
Rhubarb and Ginger Spelt Cake
1h 20min
Sour Cherry and Coconut Cookies
35min
Spiced Apple Pie (TM6)
2 godz.
Oatmeal Raisin Cookies
50min
Tropical upside down pineapple cake
1 godz. 10 min
Cardamom Bread and Butter Pudding
1 godz.
Carrot Cake with Pecans and Vanilla
12 Std. 55 Min