Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 350 g white Swiss chard, cut into pieces (2-3 cm)
- 200 g potatoes, peeled and cut into small pieces(1 cm)
- 40 g onions, cut into halves
-
1
tbsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 600 g water
- 50 g milk
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1753 kJ / 419 kcal
- Eiwitten
- 15.4 g
- Koolhydraten
- 78.4 g
- Vetten
- 7.1 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Danish Split Pea Soup
1h
Buckwheat with Mushrooms and Gorgonzola
25 min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 min
Split Pea Soup
1 Std. 25 Min
Red Pepper and Apple Spread
35 min
Borscht
25 min
Asparagus Cream Soup
25 min
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30 min
Pea Soup
30 min
Smooth fennel and carrot soup
40min
Spinach and Parmesan Soup
45 min
Butternut Squash and Apple Soup
30 min