Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 350 g white Swiss chard, cut into pieces (2-3 cm)
- 200 g potatoes, peeled and cut into small pieces(1 cm)
- 40 g onions, cut into halves
-
1
tbsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 600 g water
- 50 g milk
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1753 kJ / 419 kcal
- Eiwitten
- 15.4 g
- Koolhydraten
- 78.4 g
- Vetten
- 7.1 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Creamy Courgette Soup
25min
Buckwheat and Butternut Squash Risotto
35 Min
Spiced swordfish with pearl barley and cardamom (Nelly Robinson)
25 Std.
Beetroot soup with herb dumplings
1 Std. 10 Min
Charoset
10 min
Aubergine papeton with tomato coulis
2 godz.
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Mustard-Dill Sauce
2h 15min
Smooth fennel and carrot soup
40 Min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35 Min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 Min
Pea Soup
30 min