Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 350 g white Swiss chard, cut into pieces (2-3 cm)
- 200 g potatoes, peeled and cut into small pieces(1 cm)
- 40 g onions, cut into halves
-
1
tbsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 600 g water
- 50 g milk
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1753 kJ / 419 kcal
- Eiwitten
- 15.4 g
- Koolhydraten
- 78.4 g
- Vetten
- 7.1 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coconut Creamed Kale
20min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1h 10min
Pea Soup
30 min
Celeriac and Apple Soup
55min
Cream of red pepper and ginger soup
50min
Heirloom Tomato Gazpacho
1h 10min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1h 40min
Watercress Soup
25min
Zucchini soup
25min
Hungarian Mushroom Soup
35min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50min