Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 oz dried lentils
- 20 oz water, plus extra to soak
- 4 oz yellow onions, quartered
- 3 oz carrots, cut into pieces (1 in.)
- 1 oz extra virgin olive oil
- 2 tbsp curry powder
- 1 tsp dried ground ginger
- 14 ½ oz canned crushed tomatoes
- 2 tsp vegetable stock paste, concentrated
- salt, to season, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 519 kJ / 124 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 196 mg
Alternatieve recepten
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1h 5min
Broccoli Red Lentil Soup
30min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35min
Purple Cauliflower Soup
25min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55min
Greek Lentils and Rice
35min
Sausage and Lentil Stew
1h 15min
Red Beans and Rice
1h 15min
Smoky Black Bean Soup
35min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Vegetarian Chili
50 Min