Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 oz dried lentils
- 20 oz water, plus extra to soak
- 4 oz yellow onions, quartered
- 3 oz carrots, cut into pieces (1 in.)
- 1 oz extra virgin olive oil
- 2 tbsp curry powder
- 1 tsp dried ground ginger
- 14 ½ oz canned crushed tomatoes
- 2 tsp vegetable stock paste, concentrated
- salt, to season, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 519 kJ / 124 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 196 mg
Alternatieve recepten
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Fakes Moutzentra (Lentils with Rice)
45min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1 Std. 5 Min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15min
Greek Lentils and Rice
40 min
Broccoli Red Lentil Soup
30min
Basic Soup Purée
45min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30min
White Bean Soup
2h 45min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min