Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 oz dried lentils
- 20 oz water, plus extra to soak
- 4 oz yellow onions, quartered
- 3 oz carrots, cut into pieces (1 in.)
- 1 oz extra virgin olive oil
- 2 tbsp curry powder
- 1 tsp dried ground ginger
- 14 ½ oz canned crushed tomatoes
- 2 tsp vegetable stock paste, concentrated
- salt, to season, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 519 kJ / 124 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 196 mg
Alternatieve recepten
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Chickpea Ratatouille
1h
Vegan Cashew Sauté
35 Min
Broccoli Red Lentil Soup
30min
Fakes Moutzentra (Lentils with Rice)
45min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55min
Split Pea Soup
1h 25min
Smoky Black Bean Soup
35 Min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45min