Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 49 ½ oz water, divided
-
1
heaping tbsp vegetable stock paste
of 1 vegetable stock cube - 14 oz dried lentils
- 3 ½ oz rice (e.g. Carolina)
- 1 tsp salt
- 1 tsp tomato paste (optioneel)
- 1 tbsp vinegar
- 1 ½ oz olive oil, divided
- 7 oz yellow onions, cut into wedges
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1542.8 kJ / 368.7 kcal
- Eiwitten
- 17.7 g
- Koolhydraten
- 58.1 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 7.6 g
- Natrium
- 403.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bulgar and Red Lentil Soup
1 godz.
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 min
Basic Farro
35 min
Curried Lentils
5h 15min
Black Beans
30 min
Mushroom Herb Parboiled Rice
1 godz.
Lentil and spinach soup
50 Min
Red lentil soup with cumin
55min
Mushroom and Wild Rice Soup
30 min
Frijoles negros (Cuban-Style Black Beans)
5h 20min
Lentils with Rice- Fakes Moutzentra
45 min
Red Lentil Soup
40min