Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 49 ½ oz water, divided
-
1
heaping tbsp vegetable stock paste
of 1 vegetable stock cube - 14 oz dried lentils
- 3 ½ oz rice (e.g. Carolina)
- 1 tsp salt
- 1 tsp tomato paste (optioneel)
- 1 tbsp vinegar
- 1 ½ oz olive oil, divided
- 7 oz yellow onions, cut into wedges
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1542.8 kJ / 368.7 kcal
- Eiwitten
- 17.7 g
- Koolhydraten
- 58.1 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 7.6 g
- Natrium
- 403.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chickpea Ratatouille
1h
Basic Quinoa
35min
Steel Cut Oats
35min
Lentils with Rice- Fakes Moutzentra
45 Min
Bulgar and Red Lentil Soup
1h
Broccoli Rabe Pesto with Pasta and Roasted Squash
45 Min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 Min
Curried Lentils
5h 15min
Basic Pinto Beans
4 Std. 5 Min
Basic Soup Purée
45 Min
White Bean Soup
2 Std. 45 Min