Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 49 ½ oz water, divided
-
1
heaping tbsp vegetable stock paste
of 1 vegetable stock cube - 14 oz dried lentils
- 3 ½ oz rice (e.g. Carolina)
- 1 tsp salt
- 1 tsp tomato paste (optioneel)
- 1 tbsp vinegar
- 1 ½ oz olive oil, divided
- 7 oz yellow onions, cut into wedges
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1542.8 kJ / 368.7 kcal
- Eiwitten
- 17.7 g
- Koolhydraten
- 58.1 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 7.6 g
- Natrium
- 403.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Green Lentil Risotto with Asparagus
45min
Ratatouille Galette (TM6)
1 Std. 30 Min
Curried Lentils
5h 15min
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
30min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1sa 10 dk
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
1h
Fakes moutzentra (lentils with rice) (TM6)
50min
Lentil and spinach soup
50min
Lentils with Rice- Fakes Moutzentra
45min
Avgolemono (Greek-style Chicken Soup)
40min
Tomato and Feta Pasta
50min
Southwest Quinoa
40min