Gluten-Free Veggie Pizza Crust

4.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 5min
Totaal 45min
2 portions

Ingrediënten

  • mozzarella for pizza (low-moisture mozzarella) in pieces
    85 g
  • Parmesan cheese
    30 g
  • vegetables (e.g. spinach, kale, zucchini), stems trimmed
    115 g
  • garlic clove
    1
  • egg, large (65-70 g)
    2
  • salt
    ¼ tsp
  • black pepper, ground
    1 pinch

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 915.9 mg
Eiwitten 24.9 g
Calorieën 1421.2 kJ / 339.7 kcal
Vetten 21.6 g
Vezels 2.4 g
Verzadigd vet 11.6 g
Koolhydraten 11 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...