Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 ½ oz yellow onions, halved
- 2 garlic cloves
- 1 oz olive oil
-
5 ½
oz fresh tomatoes
of 5 ½ oz tomatoes, canned -
1
heaping tsp homemade vegetable stock paste
of 1 vegetable stock cube - ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 2 - 3 ½ oz white wine
- 12 oz zucchini, cubed
- 7 oz carrots, sliced
- 7 oz mushrooms, sliced
- 14 oz firm tofu, cubed
- 1 ½ tsp dried basil
- 1 tsp dried oregano
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 821.3 kJ / 196.3 kcal
- Eiwitten
- 13.1 g
- Koolhydraten
- 13.2 g
- Vetten
- 10.9 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 235.7 mg
Alternatieve recepten
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Ratatouille
40min
Tofu stew
30 min
Cauliflower Potato Salad
1h 30min
Cauliflower "Fried" Rice
40min
Broccoli Red Lentil Soup
30 min
Greek Vegetables
1 godz.
Cauliflower Steaks
45min
Stuffed Vegetables
1h 20min
Lentil Moussaka
2 Std. 20 Min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min