Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 ½ oz yellow onions, halved
- 2 garlic cloves
- 1 oz olive oil
-
5 ½
oz fresh tomatoes
of 5 ½ oz tomatoes, canned -
1
heaping tsp homemade vegetable stock paste
of 1 vegetable stock cube - ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 2 - 3 ½ oz white wine
- 12 oz zucchini, cubed
- 7 oz carrots, sliced
- 7 oz mushrooms, sliced
- 14 oz firm tofu, cubed
- 1 ½ tsp dried basil
- 1 tsp dried oregano
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 821.3 kJ / 196.3 kcal
- Eiwitten
- 13.1 g
- Koolhydraten
- 13.2 g
- Vetten
- 10.9 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 235.7 mg
Alternatieve recepten
Cauliflower "Fried" Rice
40min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Curried Lentils
5h 15min
Mediterranean Farro Salad
1h 35 min
Steamed Carrot and Zucchini Tagliatelle
35 Min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55min
Kids Vegan Summer Rolls
35 Min
Tofu Balls
35 Min
Light and Fresh Beet Pasta
20 min
Chinese Noodles with Vegetables
35 Min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Pasta Primavera
50min