Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 18 oz water
- 16 oz Brussels sprouts, trimmed, halved
- 5 oz butternut squash, peeled and cubed (approx. ½ in.)
- 2 oz unsalted butter, cut into pieces
- 2 oz pecans, chopped
- 1 oz brown sugar
- 1 oz balsamic vinegar
- 1 oz dried cranberries
- ½ oz lemon juice (approx. ½ lemon)
- ½ tsp dried chili flakes, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 pinch fine sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1344.1 kJ / 321.2 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 30.8 g
- Vetten
- 22.2 g
- Verzadigd vet
- 8.3 g
- Vezels
- 6.9 g
- Natrium
- 77.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cheesy Zucchini Pappardelle
50min
Asparagus with Cashew Cream
20 min
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
45 min
Creamed Pearl Onions with Ham
35min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15min
Sicilian Shrimp Salad
30 min
Green Bean Gremolata
25min
Tropical Cashew Rice
1 godz. 45 min
Beet Salad
15min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1 Std. 15 Min