Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 18 oz water
- 16 oz Brussels sprouts, trimmed, halved
- 5 oz butternut squash, peeled and cubed (approx. ½ in.)
- 2 oz unsalted butter, cut into pieces
- 2 oz pecans, chopped
- 1 oz brown sugar
- 1 oz balsamic vinegar
- 1 oz dried cranberries
- ½ oz lemon juice (approx. ½ lemon)
- ½ tsp dried chili flakes, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 pinch fine sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1344.1 kJ / 321.2 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 30.8 g
- Vetten
- 22.2 g
- Verzadigd vet
- 8.3 g
- Vezels
- 6.9 g
- Natrium
- 77.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20min
Southwest Quinoa
40 min
Tortilla Soup
25 Min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15 min
Cauliflower Steaks
45min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 min
Apple and Cranberry Farro Salad
35 min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 Min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 min
Avocado Tuna Boats
30min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35 min
Cranberry Vinaigrette Fall Salad
10min