Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 18 oz water
- 16 oz Brussels sprouts, trimmed, halved
- 5 oz butternut squash, peeled and cubed (approx. ½ in.)
- 2 oz unsalted butter, cut into pieces
- 2 oz pecans, chopped
- 1 oz brown sugar
- 1 oz balsamic vinegar
- 1 oz dried cranberries
- ½ oz lemon juice (approx. ½ lemon)
- ½ tsp dried chili flakes, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 pinch fine sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1344.1 kJ / 321.2 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 30.8 g
- Vetten
- 22.2 g
- Verzadigd vet
- 8.3 g
- Vezels
- 6.9 g
- Natrium
- 77.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cranberry-Almond Chicken Salad
15 Min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 Min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 Min
Manhattan Clam Chowder
55 Min
New England Clam Chowder
45 Min
Asparagus with Cashew Cream
20 Min
Kale, Broccolini and Cranberries with Almonds
40 Min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40 Min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45 Min
Shrimp Sauté
25min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 Min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 Min