Compatibele versies
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Carrot and Ginger Sauce
- 1 in. ginger, in pieces
- 1 stalk fresh lemongrass, in pieces (1 in.)
- 1 serrano chili, deseeded, in pieces
- 1 shallot, quartered
- 1 garlic clove
- 1 oz extra virgin olive oil
- 1 lemon, thin peel only, no pith
- 10 fresh cilantro leaves
- 10 fresh mint leaves
- 8 oz carrot juice
- 4 oz coconut milk
- 2 oz white wine
- ½ tsp lime juice
- ½ tsp kosher salt, Diamond Crystal®
Seared Scallops
-
12
fresh sea scallops, large (U10) or (U8)
of 12 sea scallops, large or jumbo, previously frozen - kosher salt, Diamond Crystal®, to taste
-
1
tbsp oil, e.g. grapeseed, vegetable or canola, as needed
of 1 tbsp unsalted butter, as needed - 2 garlic cloves, crushed, skin on
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- Fleur de Sel, as needed
- 10 fresh cilantro leaves, to garnish
- 1 lime, cut into wedges
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 929 kJ / 222 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 801 mg
Alternatieve recepten
Clams in White Wine with Cilantro
25 min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Shrimp Tikka Masala (Hestan Cue™)
40 min
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45 min
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40 min
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25 min
Halibut with Apricot Chutney
30 min
Cioppino
55 min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45 min
Shrimp Sauté
25 min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1h 15 min