Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 5 oz unsalted butter, diced, frozen
- 10 ½ oz all-purpose flour, plus extra to dust
- 3 oz ice cold water
- ½ tsp salt
Toppings
- 2 oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 12 oz zucchini, unpeeled, ends removed (2-3 zucchini)
-
12
oz plum tomatoes, whole (see Tip)
of 12 oz Roma tomatoes, whole - 8 ½ oz sun-dried tomatoes, in oil, drained
- 1 oz water
- 2 green onions, cut into pieces
- ½ tsp salt, plus extra for seasoning
- 1 pinch ground black pepper
- olive oil, to brush
- fresh basil leaves, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1786.3 kJ / 428.3 kcal
- Eiwitten
- 8.6 g
- Koolhydraten
- 30.6 g
- Vetten
- 29.6 g
- Verzadigd vet
- 11.8 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 310.9 mg
Alternatieve recepten
Lemon Pasta
35 min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 min
Lemon Garlic White Rice
35 min
Broccoli Red Lentil Soup
25 min
Artichoke Alfredo Sauce
45 min
Red Mole Chicken Enchiladas
1 godz.
Fermented Red Onions
84u. 30min
Chimichurri Steak Pita Sandwich
40 min
Oven Baked Vegetable Chips
1 Std. 45 Min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Spiced Apple Cider
25 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6)
45 min