Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g carrots, whole, peeled (1-3 depending on size)
- 25 g shallot, halved, to taste
- 6 sprigs fresh parsley, leaves only
-
40
g sunflower oil
of 40 g vegetable oil - 25 - 30 g apple cider vinegar, to taste
- 20 g lemon juice
- 10 g Dijon mustard
- ¼ - ½ tsp salt, to taste
- ¼ - ½ tsp black pepper, ground, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 689 kJ / 164.7 kcal
- Eiwitten
- 1.7 g
- Koolhydraten
- 16.1 g
- Vetten
- 11.1 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 350.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Orange Julius
Brak ocen
Thai Tomyum Courgetti Soup
Brak ocen
Almond Chocolate Torte Second Bowl
45 min
Gluten Free Chocolate Chip Cookies
40min
Chicken, Rice and Green Beans with Ginger and Spring Onion Oil
1 godz. 20 min
Cucumber Salad with Dill and Yoghurt Dressing (TM6)
10min
Plant-Based Alfredo Sauce (Matthew Kenney) Metric
1h 30min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5)
30 min
Energy bars with cereals and dried fruit
2 godz. 30 min
Coconut butter
5 min
Cheese Wiz
10min
Stracciatella Drinking Yoghurt
12h