Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g carrots, whole, peeled (1-3 depending on size)
- 25 g shallot, halved, to taste
- 6 sprigs fresh parsley, leaves only
-
40
g sunflower oil
of 40 g vegetable oil - 25 - 30 g apple cider vinegar, to taste
- 20 g lemon juice
- 10 g Dijon mustard
- ¼ - ½ tsp salt, to taste
- ¼ - ½ tsp black pepper, ground, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 689 kJ / 164.7 kcal
- Eiwitten
- 1.7 g
- Koolhydraten
- 16.1 g
- Vetten
- 11.1 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 350.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Turmeric Basmati Rice with Currants
35 min
Basic Parboiled White Rice
35 min
Pineapple Hibiscus Cold Brew
10 min
Lamb and vegetable couscous (Bidawi)
1 Std.
Turmeric Basmati Rice with Currants
35 min
Yoghurt dressing
5 min
Spanish Rice
35 min
Leftover Vegetable Hummus
10 min
Lemon Garlic White Rice
35 min
Cilantro Lime Jasmine Rice
35 min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing (TM6)
10 min
Warm Spinach and Artichoke Dip
20 Min