Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g carrots, whole, peeled (1-3 depending on size)
- 25 g shallot, halved, to taste
- 6 sprigs fresh parsley, leaves only
-
40
g sunflower oil
of 40 g vegetable oil - 25 - 30 g apple cider vinegar, to taste
- 20 g lemon juice
- 10 g Dijon mustard
- ¼ - ½ tsp salt, to taste
- ¼ - ½ tsp black pepper, ground, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 689 kJ / 164.7 kcal
- Eiwitten
- 1.7 g
- Koolhydraten
- 16.1 g
- Vetten
- 11.1 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 350.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spanish Rice
35 min
Whole Chicken and Tabbouleh with Tomato and Mint
Geen beoordelingen
Pumpkin Seed Butter
35 min
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2 Std.
Avocado Tomatillo Salsa
10 min
Rainbow Mediterranean Couscous Salad
1 godz.
Ratatouille Galette
1 godz. 30 min
Cucumber Salad with Dill and Yoghurt Dressing
10 min
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
1 godz.
Golden Lassi Smoothie (Matthew Kenney) Metric
10 min
Egg White Coconut Omelette
45 min
Arroz con leche (Rice Pudding)
3 Std.