Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 onions, halved (approx. 250 g)
- 2 garlic cloves
- 1 - 2 Tbsp fresh rosemary, leaves only
- 60 g white wine vinegar
- 60 g olive oil
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 418 kJ / 100 kcal
- Eiwitten
- 0 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1h 5 min
Rosemary Salt
24 Std. 5 Min
Beetroot and goat cheese ice cream with crackers
15 Std.
Duck and Pork Terrine
52h
Pollock with Potato and Squash Crust with Chablis Sauce
1h
Mussels with crème fraiche and herbs (Mouclade)
1h
Cecina and Goat's Cheese Croquettes
9h 20min
Baby-friendly Smoked Salmon Spread
10 min
Lemon Caper Aioli
10 min
Pork Meatballs with Celeriac and Apple
1h 10min
Asparagus with Romesco Sauce
30 min
Aïoli
5min