Conchiglie pasta with fresh tomato sauce and goat's cheese

Conchiglie pasta with fresh tomato sauce and goat's cheese

4.3 14 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 portions

Ingrediënten

  • goat's cheese medium hard, cut into pieces (2-3 cm)
    80 g
    80 g Parmesan cheese, cut into pieces (2-3 cm)
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • garlic clove
    1
  • ripe tomatoes seeds removed and cut into cubes (0.5-1 cm)
    300 g
    300 g canned cherry tomatoes, cut into cubes (0.5-1 cm)
  • fine salt
    1 ½ tsp
  • fresh basil leaves washed and dried
    1 sprig
  • water
    650 g
  • pasta, dried, type conchiglie or other short type dried pasta
    350 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 12.7 g
Calorieën 1590 kJ / 380 kcal
Vetten 9.2 g
Vezels 3.9 g
Koolhydraten 65.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...