Compatibele versies
Conchiglie pasta with fresh tomato sauce and goat's cheese
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
80
g goat's cheese, medium hard, cut into pieces (2-3 cm)
of 80 g Parmesan cheese, cut into pieces (2-3 cm) - 20 g extra virgin olive oil
- 1 garlic clove
-
300
g ripe tomatoes, seeds removed and cut into cubes (0.5-1 cm)
of 300 g canned cherry tomatoes, cut into cubes (0.5-1 cm) - 1 ½ tsp fine salt
- 1 sprig fresh basil, leaves washed and dried
- 650 g water
- 350 g pasta, dried, type conchiglie or other short type dried pasta
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1590 kJ / 380 kcal
- Eiwitten
- 12.7 g
- Koolhydraten
- 65.6 g
- Vetten
- 9.2 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese
45min
Spiralized Butternut Squash with Italian Sausage, Gorgonzola and Walnuts
Geen beoordelingen
Chocolate Budino (Matthew Kenney) Metric
5h
Vegetable paella
40min
Antonio Bachour: Passion Fruit Fondue with Brioche and Tropical Fruit (Metric)
4 Std. 30 Min
Orange grove beghrir with orange blossom yoghurt
4 Std. 50 Min
Sporki Makaruli (Dirty Macaroni)
2 Std. 15 Min
Guinean prawns
25 min
Lamb and vegetable couscous (Bidawi)
1 godz.
Horchata
24sa 10 dk
Yoghurt dressing
5min
Puttanesca Penne
50 min