Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g red bell peppers (approx. 2 large)
- 100 g extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
- 40 g bread, torn in pieces
- 2 - 4 garlic cloves, to taste
- 80 g walnuts, shelled
- 40 g pomegranate syrup
- 1 tsp freshly squeezed lemon juice, to taste
- ½ tsp ground cumin
- ½ tsp ground paprika
- ¼ tsp ground cayenne pepper
-
1
tsp Aleppo pepper flakes
of 1 tsp Espelette pepper, ground - ½ tsp salt, to taste
- parsley, fresh or mint leaves, for garnishing (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 733.8 kJ / 174.7 kcal
- Eiwitten
- 2.6 g
- Koolhydraten
- 5.2 g
- Vetten
- 15.8 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 158.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Moroccan Zaalouk
1h 5min
Baba Ganoush
1 godz.
Muhamara dip
30 min
Courgette Sticks with Parmesan and Spiced Yoghurt Sauce (TM6)
40min
Leftover Vegetable Hummus
10 min
Baba Ganoush
1 godz.
Muhamara dip
5min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1 godz. 10 min
Falafel with Tomato and Coconut Sauce
9 Std.
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12h 45min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 min
Roasted Red Pepper and Walnut Dip (Muhammara)
1 godz. 10 min