Beetroot and goat cheese ice cream with crackers

Beetroot and goat cheese ice cream with crackers

5.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 15u.
8 portions

Ingrediënten

  • sugar
    150 g
  • egg yolks
    6
  • milk min. 3,2%
    400 g
  • cream, min. 30% fat
    375 g
  • soft goat's cheese in pieces
    300 g
  • wholemeal bread flour
    170 g
  • olive oil
    50 g
  • sesame seeds
    1 tbsp
  • balsamic vinegar
    10 g
  • salt
    ¼ tsp
  • cooked beetroot cut in pieces
    250 g
  • water
    120 g
  • freshly squeezed lemon juice
    30 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 390.7 mg
Eiwitten 14.1 g
Calorieën 2284.5 kJ / 546 kcal
Vetten 36.8 g
Vezels 1 g
Verzadigd vet 19.2 g
Koolhydraten 41.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...