Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g pistachio nuts, roasted, shelled, unsalted
- 10 g fresh parsley leaves
- 5 g fresh mint leaves
- 10 g fresh basil leaves
- 30 g extra virgin olive oil
- 80 g red onions, halved
- 30 g tahini
- 10 g freshly squeezed lemon juice
- 30 g miso paste
- 2 - 3 pinches salt
- 2 - 3 pinches ground black pepper
- 200 g cooked beetroot, cut in pieces
- 120 g barley grain
- 1200 g water
- 12 cherry tomatoes
- 200 g cucumber
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1024.4 kJ / 244.8 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 13.4 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 294.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Socca with Tuna, Olives and Capers
1 godz. 5 min
Peanut Butter Banana Dream
35 min
Hibiscus and Raspberry Tart
2 godz. 35 min
Vegetarian Summer Rolls (TM6)
1 godz.
Grated Carrot Salad (TM6)
10 dk
Lasagne-style Courgette Bake (TM5)
Geen beoordelingen
Lentil and chorizo stew
3 Std. 45 Min
Pumpkin, kale and tempeh breakfast bowl
30 min
Polenta
1 godz.
Quinoa and Vegetable Tower with Avocado and Confited Cherry Tomatoes
1 godz.
Bolivian Rice Pilaf
45min
Slow-cooked Aubergine and Split Pea Curry
14h 45min