Pink Barley Tabbouleh with Pistachios

Pink Barley Tabbouleh with Pistachios

4.3 3 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
6 portions

Ingrediënten

  • pistachio nuts, roasted, shelled, unsalted
    60 g
  • fresh parsley leaves
    10 g
  • fresh mint leaves
    5 g
  • fresh basil leaves
    10 g
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • red onions halved
    80 g
  • tahini
    30 g
  • freshly squeezed lemon juice
    10 g
  • miso paste
    30 g
  • salt
    2 - 3 pinches
  • ground black pepper
    2 - 3 pinches
  • cooked beetroot cut in pieces
    200 g
  • barley grain
    120 g
  • water
    1200 g
  • cherry tomatoes
    12
  • cucumber
    200 g

Voeding per 1 portion

Calorieën 244.8 kcal / 1024.4 kJ
Eiwitten 7.3 g
Vetten 13.4 g
Koolhydraten 27 g
Vezels 7 g
Verzadigd vet 1.9 g
Natrium 294.6 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...