Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Peeling vegetables
- 500 g raw beetroots, fitting through hole in mixing bowl lid or halved (approx. 2 cm wide)
- 200 g parsnip, cut into pieces (approx. 5 cm)
- 600 g water
Beetroot salad
- 600 g water
- 400 g Halloumi cheese, cut in triangles (approx. 2 cm thick)
- 1 tbsp olive oil, for frying
- 30 g walnuts, shelled
- 10 g fresh dill, leaves only
- 60 g onion, halved
- 1 - 2 garlic cloves
-
220 - 250
g Greek yoghurt
of 220 - 250 g plain yoghurt - 10 g lemon juice
- 1 - 2 tbsp white vinegar
- 1 - 2 tsp jarred horseradish
- ½ tsp salt
- ¼ - ½ tsp ground black pepper
- wholemeal bread, sliced, toasted, for serving
- rocket salad leaves, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2062.8 kJ / 493 kcal
- Eiwitten
- 23.4 g
- Koolhydraten
- 35.3 g
- Vetten
- 30 g
- Verzadigd vet
- 15.9 g
- Vezels
- 6.9 g
- Natrium
- 1348.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fresh tomato salsa (Pico de gallo)
15 min
Eggplant Stacks
1 Std. 35 Min
Beetroot Carpaccio (TM5)
20 min
Sweet potato cheesecake bars
2 godz.
Baba ghanoush
1 Std.
Couscous with Lamb and Vegetable Ragout; Crema Catalana
1 Std. 15 Min
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12 Std. 45 Min
Cevapcici
50 min
Chickpea Pancakes
20 min
Turkish eggs (Cilbir) on Greek yoghurt, served with toast and green salad
30min
Bulghur and lentil soup
1 Std.
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40 min