Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta

Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta

4.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 portion

Ingrediënten

  • zucchini (approx. 3 med), ends trimmed in a circular shape to fit the blade width
    450 g
  • porcini mushroom, dried
    15 g
  • water
    510 g
  • mushroom, fresh (ie. cremini, maitake, button, shitake), sliced
    570 g
  • garlic cloves
    3 - 5
  • shallot halved
    30 g
  • salt
    1 tsp
  • extra virgin olive oil
    1 tbsp
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • red wine or Marsala wine
    30 g
  • Parmesan cheese, grated to serve (see Tip)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 621.3 mg
Eiwitten 6.4 g
Calorieën 733.3 kJ / 175.3 kcal
Vetten 11.3 g
Vezels 3.4 g
Verzadigd vet 1.8 g
Koolhydraten 13.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...