Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g zucchini (approx. 3 med), ends trimmed in a circular shape to fit the blade width
- 15 g porcini mushroom, dried
- 510 g water
- 570 g mushroom, fresh, (ie. cremini, maitake, button, shitake), sliced
- 3 - 5 garlic cloves
- 30 g shallot, halved
- 1 tsp salt
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- 30 g extra virgin olive oil
- 30 g red wine, or Marsala wine
- Parmesan cheese, grated, to serve (see Tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 733.3 kJ / 175.3 kcal
- Eiwitten
- 6.4 g
- Koolhydraten
- 13.9 g
- Vetten
- 11.3 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 621.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Soy Chicken with Bok Choy
40min
Potato and Rosemary Focaccia
2 godz. 35 min
U.S. Digital Flipbook #2
2 Std.
U.S. Digital Flipbook #1
1sa 35 dk
Crispy Rice Waffle with Soft Boiled Eggs
30 min
CA Digital Flipbook #1
2 Std.
Five-Seed Bread
1h 50min
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25 min
Sous-Vide Cantonese-Style Beef with Tomatoes and Onions
2h 25min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15 min
Indonesian green spice paste
40min
Steamed Frittata Egg Cups
45min