Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g fennel bulb, cut in wedges that fit through feeder
- 50 g white wine vinegar
- 60 g extra virgin olive oil
- 1 orange, finely grated zest and 65 g juice
- 10 g Dijon mustard
- 35 g agave syrup
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 3 Tbsp pine nuts
- 200 g oranges, peeled, white pith removed, segmented
- ¼ bunch mint leaves, chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1176.2 kJ / 281.1 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 25.9 g
- Vetten
- 19.6 g
- Verzadigd vet
- 2.7 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 656.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
White Bean and Feta Dip
5min
Low Carb Stuffed Acorn Squash
1 godz. 20 min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40min
Fish Burger with Salt and Vinegar Shoestring Potatoes
45min
Fruit Platter with Lemon and Honey Dressing (TM5)
15 Min
New potato and asparagus salad with dill pesto
40min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40min
Broccoli, red peppers and pine nuts salad
10min
Chilli con Carne
40min
Parmesan Risotto (TM6 Metric)
30min
Hot Artichoke Dip
30min
Mustard balsamic vinegar dressing
10min