Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g fennel bulb, cut in wedges that fit through feeder
- 50 g white wine vinegar
- 60 g extra virgin olive oil
- 1 orange, finely grated zest and 65 g juice
- 10 g Dijon mustard
- 35 g agave syrup
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 3 Tbsp pine nuts
- 200 g oranges, peeled, white pith removed, segmented
- ¼ bunch mint leaves, chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1176.2 kJ / 281.1 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 25.9 g
- Vetten
- 19.6 g
- Verzadigd vet
- 2.7 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 656.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Limoncello
192 godz. 30 min
Cranberry Pear Cider
25min
Strawberry and Burrata Salad with Basil Pesto (TM6)
20 min
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing (TM5)
10 Min
Steamed Hake and Sliced Vegetable Parcels (TM5)
Geen beoordelingen
Rhubarb Infused Aperol Spritz
1 Std. 30 Min
Rosemary Marinade for Beef
5min
Sicilian Salad
30min
Cauliflower Rice with Crunchy Peanut Sauce and Vegetables
40 min
Ruby Red Grapefruit Paloma
10 Min
Raspberry Ripple Ice Cream
15hod.
Pomegranate Mojito
10 Min