Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g fennel bulb, cut in wedges that fit through feeder
- 50 g white wine vinegar
- 60 g extra virgin olive oil
- 1 orange, finely grated zest and 65 g juice
- 10 g Dijon mustard
- 35 g agave syrup
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 3 Tbsp pine nuts
- 200 g oranges, peeled, white pith removed, segmented
- ¼ bunch mint leaves, chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1176.2 kJ / 281.1 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 25.9 g
- Vetten
- 19.6 g
- Verzadigd vet
- 2.7 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 656.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 Min
Gorgonzola Tart with Pear and Walnuts (TM5)
Geen beoordelingen
Flourless Gianduja Cake
2h 40min
Pomegranate and Mint Marinade
5p
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
25 Min
Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)
45 Min
Dirty Rice
1 godz. 5 min
Seafood Marinade
5p
Strawberry Cheesecake Overnight Oats
8 godz. 10 min
Fennel Apple Salad
20 min
Roasted Red Pepper and Walnut Dip (Muhammara)
1 Std. 10 Min
Orange Chicken with Giant Couscous and Pine Nuts
1h 30min