Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g fennel bulb, cut in wedges that fit through feeder
- 50 g white wine vinegar
- 60 g extra virgin olive oil
- 1 orange, finely grated zest and 65 g juice
- 10 g Dijon mustard
- 35 g agave syrup
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 3 Tbsp pine nuts
- 200 g oranges, peeled, white pith removed, segmented
- ¼ bunch mint leaves, chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1176.2 kJ / 281.1 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 25.9 g
- Vetten
- 19.6 g
- Verzadigd vet
- 2.7 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 656.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Smoky Paprika Tomato Dip
5min
Asparagus with Romesco Sauce
30min
Pain aux Cereales
12 godz. 15 min
Fried Apple Curls with Vanilla Custard
Brak ocen
Baked masala fish
1h 15min
Steamed Hake and Sliced Vegetable Parcels (TM6)
1h
Slow Cooked Beets
40min
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
15min
Mini Filoni with Green Olives - Piccoli filoni alle olive verdi
2h 30min
Orzo Salad with Artichoke and Feta
25min
Smashed Plum Tomato Bruschetta with Poached Eggs
40min
Sun-Dried Tomato Tapenade
15min