
Apparaten en accessoires
Red Cabbage Salad with Figs and Gorgonzola
Voorbereiding. 10min
Totaal 10min
4 portions
Ingrediënten
-
eating apple firm, cored, quartered1
-
shallot halved1
-
red cabbage cut in pieces300 g
-
dried figs cut in pieces (3 cm)30 g
-
maple syrup10 g
-
white balsamic vinegar30 g
-
cranberry juice30 g
-
rapeseed oil40 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
rocket leaves50 g
-
Gorgonzola dolce crumbled60 g
Voeding per 1 portion
Calorieën
231 kcal /
969 kJ
Eiwitten
5 g
Vetten
15 g
Koolhydraten
16 g
Vezels
3.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Our Easter Menu
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland