Apparaten en accessoires
Roasted Aubergine with Oyster Mushrooms
Voorbereiding. 35min
Totaal 1u.
2 portions
Ingrediënten
Black Garlic Purée
-
black garlic100 g
-
apple juice70 g
Aubergine Miso Spread
-
sunflower oil50 g
-
aubergine diced (1 cm)200 g
-
miso40 g
-
tahini40 g
-
liquid vegetable stock40 g
-
ground cumin1 tsp
Aubergine Halves
-
aubergine1
-
sunflower oil3 tsp
-
fresh king oyster mushroom, pulled into individual strandshen of the woods mushroom pulled into individual strands250 g
-
unsalted butter diced2 Tbsp
Serving
-
edible flowers16
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
500 mg
Eiwitten
8.5 g
Calorieën
1832 kJ /
444 kcal
Vetten
39 g
Vezels
7.8 g
Verzadigd vet
10 g
Koolhydraten
14 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Simon Rogan
9 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Celeriac Remoulade
Geen beoordelingen
Pea and Lardo Soup
1u. 5min
Polenta with Rich Meat Ragu
1u. 10min
Miso and Honey-roasted Aubergine
1u.
Vegan Supreme Pizza
9u. 40min
Bulgur Wheat
35min
Oysters Rockefeller
25min
Hummus
5min
Salad juice
5min
Pineapple and Apple Chutney
55min
Gluten-free Mushroom Christmas Stuffing
1u. 20min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min