Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Black Garlic Purée
- 100 g black garlic
- 70 g apple juice
Aubergine Miso Spread
- 50 g sunflower oil
- 200 g aubergine, diced (1 cm)
- 40 g miso
- 40 g tahini
- 40 g liquid vegetable stock
- 1 tsp ground cumin
Aubergine Halves
- 1 aubergine
- 3 tsp sunflower oil
-
250
g hen of the woods mushroom, pulled into individual strands
of fresh king oyster mushroom, pulled into individual strands - 2 Tbsp unsalted butter, diced
Serving
- 16 edible flowers
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1832 kJ / 444 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 39 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 7.8 g
- Natrium
- 500 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Allergen-friendly Tuna and Sun-dried Tomato Courgetti
10min
Masala Hake at 55°C
55 Min
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1h 30 min
Sumac and Tahini Houmous
10min
Sautéed Aubergine (400 g)
35 min
Crispy Korean Tofu
1h 20 min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli
50 min
Butter with Sun-dried Tomatoes, Basil and Parmesan
10min
Korean Ramen with Tofu
50 min
Asparagus with Romesco Sauce
30 min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 min