Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Black Garlic Purée
- 100 g black garlic
- 70 g apple juice
Aubergine Miso Spread
- 50 g sunflower oil
- 200 g aubergine, diced (1 cm)
- 40 g miso
- 40 g tahini
- 40 g liquid vegetable stock
- 1 tsp ground cumin
Aubergine Halves
- 1 aubergine
- 3 tsp sunflower oil
-
250
g hen of the woods mushroom, pulled into individual strands
of fresh king oyster mushroom, pulled into individual strands - 2 Tbsp unsalted butter, diced
Serving
- 16 edible flowers
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1832 kJ / 444 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 39 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 7.8 g
- Natrium
- 500 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Onion Soup
1 Std.
Creamy Mushroom Truffle Soup
50 min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1 Std. 35 Min
Black Spaghetti with Prawns and Parmesan Sauce
45 min
Pea and Lardo Soup
1h 5min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30min
Persian Frittata (Kuku Sabzi)
50 min
Artichokes Romana
50 min
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12 Std. 45 Min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 min
Pea and Mint Soup (TM6)
20 min
Spinach and Parmesan Soup
45 min