Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Black Garlic Purée
- 100 g black garlic
- 70 g apple juice
Aubergine Miso Spread
- 50 g sunflower oil
- 200 g aubergine, diced (1 cm)
- 40 g miso
- 40 g tahini
- 40 g liquid vegetable stock
- 1 tsp ground cumin
Aubergine Halves
- 1 aubergine
- 3 tsp sunflower oil
-
250
g hen of the woods mushroom, pulled into individual strands
of fresh king oyster mushroom, pulled into individual strands - 2 Tbsp unsalted butter, diced
Serving
- 16 edible flowers
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1832 kJ / 444 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 39 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 7.8 g
- Natrium
- 500 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gazpacho
1 godz. 15 min
Versatile Chunky Soup
50 min
Spiralized Sweet Potato Latkes
55 min
Pea and Lardo Soup
1 Std. 5 Min
Sweet Pepper Nachos with Guacamole; BBQ Jackfruit Burritos
1 godz.
Gazpacho; Patatas Bravas with Aioli; Churros with Chocolate Coconut Ganache
2 godz. 20 min
Spätzle with Mushroom Cream
30 min
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2 Std.
Porcini Mushroom Risotto
35 min
Sous-vide Miso Aubergine
2h 50min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 Std. 40 Min
Patatas Bravas with Aioli
1 godz. 15 min