Roasted Aubergine with Oyster Mushrooms

Roasted Aubergine with Oyster Mushrooms

3.7 3 beoordelingen
Voorbereiding. 35min
Totaal 1u.
2 portions

Ingrediënten

Black Garlic Purée
  • black garlic
    100 g
  • apple juice
    70 g
Aubergine Miso Spread
  • sunflower oil
    50 g
  • aubergine diced (1 cm)
    200 g
  • miso
    40 g
  • tahini
    40 g
  • liquid vegetable stock
    40 g
  • ground cumin
    1 tsp
Aubergine Halves
  • aubergine
    1
  • sunflower oil
    3 tsp
  • hen of the woods mushroom pulled into individual strands
    250 g
    fresh king oyster mushroom, pulled into individual strands
  • unsalted butter diced
    2 Tbsp
Serving
  • edible flowers
    16

Voeding per 1 portion

Calorieën 444 kcal / 1832 kJ
Eiwitten 8.5 g
Vetten 39 g
Koolhydraten 14 g
Vezels 7.8 g
Verzadigd vet 10 g
Natrium 500 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...