Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ bunch fresh parsley, thick stems removed, cut in pieces
- 100 g carrot, with peel, cut in pieces
- 250 g spelt grains
- 1 garlic clove
- 50 g onions, quartered
- 20 g olive oil, plus extra for frying
- 300 g water
-
1
vegetable stock paste, homemade (see tip)
of 1 heaped tsp vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 150 g stale bread roll, torn in pieces
- milk, for soaking (approx. 200-250 g)
- 2 medium eggs
- 1 - 2 pinches ground cumin, to taste
- ¾ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 498.3 kJ / 119.1 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 19.2 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 197.6 mg
Alternatieve recepten
Raw Beetroot Soup
5 min
Pea and Mint Soup (TM6)
20min
Fresh Chickpea Pasta
Geen beoordelingen
Spiced Moroccan Lentil Soup
35min
Tomato sauce
40min
Fruit Ice Cream
5 min
Berry Foam
10min
Churros with Chocolate Coconut Ganache
1h 5 min
Red Pepper and Tomato Soup (TM6)
30 min
Egg-free mayonnaise
10min
Garlic Turkey Stew
45 min
Cauliflower Cream Soup and Glazed Florets
45 min