Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ bunch fresh parsley, thick stems removed, cut in pieces
- 100 g carrot, with peel, cut in pieces
- 250 g spelt grains
- 1 garlic clove
- 50 g onions, quartered
- 20 g olive oil, plus extra for frying
- 300 g water
-
1
vegetable stock paste, homemade (see tip)
of 1 heaped tsp vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 150 g stale bread roll, torn in pieces
- milk, for soaking (approx. 200-250 g)
- 2 medium eggs
- 1 - 2 pinches ground cumin, to taste
- ¾ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 498.3 kJ / 119.1 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 19.2 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 197.6 mg
Alternatieve recepten
Vegan Spanish Omelette
40 dk
Moroccan-style Baked Fish Tagine with Date Couscous
1sa
Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette (TM6)
15 dk
Chai Vanilla Mocktail
45min
Gluten-free Aubergine and Walnut Tart
1sa
Vegetable and Seaweed Tartare
45min
Vanilla Sugar
72h
Sheer Berenj (Rice Pudding)
1sa
Millet-stuffed Pumpkin with Hazelnut Broccoli Pesto
1sa
Vegan Brioche with Dried Fruit and Nuts
2ч. 15 мин.
Leftover Vegetable Houmous
10 dk
Mushroom Wellington
2 Std. 20 Min