Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Filling
- 100 g onions, quartered
- 20 g rapeseed oil
- 320 - 350 g beef meat, cooked, cut in pieces (see tip)
- 40 - 50 g carrot, peeled, cooked, cut in pieces (see tip)
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- ¼ - ½ tsp dried marjoram
Pierogi
- 250 g water, plus extra for cooking the pierogi
- 1 medium egg
- 20 g rapeseed oil
- 560 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 pinch fine sea salt, for cooking pierogi
- water, for cooking pierogi
- fine sea salt, for cooking pierogi
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2006 kJ / 479 kcal
- Eiwitten
- 20.3 g
- Koolhydraten
- 74.3 g
- Vetten
- 12.1 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carrot Cake with Pecans and Vanilla
12 Std. 55 Min
Leek and Potato Soup With Soya or Beef Mince
50min
Banana Bread
1h 50 min
Potato Pancakes
45min
Pizza Margherita
2h 10min
Stuffed Crust Salami Pizza
1h 50 min
Cranberry and Orange Cocktail
5min
Kiwi and Raspberry Chia Pudding (No Added Sugar)
4 Std. 15 Min
Gingerbread Chocolate Cake
4h 30min
Seafood and Cream Cheese Rolls
1h 20min
Fruit Ice Cream
5min
Strawberry Vodka Shot
10min