Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pizza Dough
- 220 g water, room temperature
- 1 tsp caster sugar
-
20
g fresh yeast, crumbled
of 2 tsp dried yeast (8 g) - 400 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 tsp fine sea salt
Margherita Topping
- 200 g mozzarella, cut in pieces
- 250 g tinned chopped tomatoes (see tip)
- 2 - 3 pinches fine sea salt, or to taste
- 1 Tbsp extra virgin olive oil
- 10 - 15 fresh basil leaves, torn in pieces
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2544 kJ / 607 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 78 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Churros with Chocolate Coconut Ganache
1h 5min
Raspberry Turnovers
2h
Cauliflower Cheese Bites with Sour Cream Dip
4 Std. 15 Min
Cheese Breadsticks with Mixed Greens Pesto
1h 30min
Potato Pancakes
45 Min
Pierogi with Meat
1h
Spaghetti Carbonara
25 min
Chewy Gula Melaka Coconut Candy
50min
Pizza Dough
1h
Fruit Nectar
10 Min
Baguettes
3h 45 min
Pizza Dough with a Trio of Toppings
2h 10 min