Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pizza Dough
- 220 g water, room temperature
- 1 tsp caster sugar
-
20
g fresh yeast, crumbled
of 2 tsp dried yeast (8 g) - 400 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 tsp fine sea salt
Margherita Topping
- 200 g mozzarella, cut in pieces
- 250 g tinned chopped tomatoes (see tip)
- 2 - 3 pinches fine sea salt, or to taste
- 1 Tbsp extra virgin olive oil
- 10 - 15 fresh basil leaves, torn in pieces
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2544 kJ / 607 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 78 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30 Min
Cheddar and Stilton Soufflé Omelette
20 Min
Custard Layers
2 Std. 20 Min
Lemon Curry Lava Cakes
3u.
Spanish Brunch
1 Std. 15 Min
Candy Corn
3h 10min
Chocolate Pudding
6 Std. 30 Min
Brain Cupcakes
1hod. 40min
Clotted Cream and Strawberry Ice Cream
24 Std.
Blueberry and Mascarpone Cheesecake
3 Std. 20 Min
Pizza Marinara
1 Std. 35 Min
Crêpes Suzette
35 Min