Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille

Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille

3.8 4 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
4 portions

Ingrediënten

  • plum tomatoes
    200 g
  • aubergine washed, ends removed, halved lengthways
    160 g
  • fine sea salt plus ¼ tsp
    2 pinches
  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    60 g
    vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
  • walnut halves
    25 g
  • garlic clove
    1
  • fresh basil leaves
    50 g
  • olive oil
    100 g
  • goat's cheese, soft thinly sliced
    200 g
  • dried oregano
    4 pinches
  • honey
    50 g
    agave syrup
  • white wine vinegar
    40 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 660.2 mg
Eiwitten 16.7 g
Calorieën 2157.4 kJ / 515.6 kcal
Vetten 43.5 g
Vezels 2.5 g
Verzadigd vet 13.6 g
Koolhydraten 16.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...