Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille (TM6)
TM6

Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille (TM6)

3.8 ( 4 beoordelingen )

Ingrediënten

  • 200 g plum tomatoes
  • 160 g aubergine washed, ends removed, halved lengthways
  • 2 pinches fine sea salt plus ¼ tsp
  • 60 g Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    of vegetarian hard cheese cut in pieces (2 cm)
  • 25 g walnut halves
  • 1 garlic clove
  • 50 g fresh basil leaves
  • 100 g olive oil
  • 200 g goat's cheese, soft thinly sliced
  • 4 pinches dried oregano
  • 50 g honey
    of agave syrup
  • 40 g white wine vinegar

Voeding
per 1 portion
Calorieën
515.6 kcal / 2157.4 kJ
Eiwitten
16.7 g
Vetten
43.5 g
Koolhydraten
16.6 g
Vezels
2.5 g
Verzadigd vet
13.6 g
Natrium
660.2 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten