Compatibele versies
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille (TM6)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g plum tomatoes
- 160 g aubergine, washed, ends removed, halved lengthways
- 2 pinches fine sea salt, plus ¼ tsp
-
60
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 25 g walnut halves
- 1 garlic clove
- 50 g fresh basil leaves
- 100 g olive oil
- 200 g goat's cheese, soft, thinly sliced
- 4 pinches dried oregano
-
50
g honey
of agave syrup - 40 g white wine vinegar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2157.4 kJ / 515.6 kcal
- Eiwitten
- 16.7 g
- Koolhydraten
- 16.6 g
- Vetten
- 43.5 g
- Verzadigd vet
- 13.6 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 660.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cheesecake Brownies
1h 55min
Pasta alla Nerano
40min
Apple Mille-feuille with Lamb's Lettuce and Nuts
15 Min
Vegetable and Kidney Bean Tacos (TM6)
30min
Spanish Tortilla
1h
Tomato and Cream Cheese Tartlets
1h 55min
Salmon Rillette, Onion Chutney, Toasted Sourdough
1 Std. 25 Min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30min
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken (TM6)
1h 10min
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
1h
Potato Soup with Parsley Pesto
30min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50min