Compatibele versies
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille (TM6)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g plum tomatoes
- 160 g aubergine, washed, ends removed, halved lengthways
- 2 pinches fine sea salt, plus ¼ tsp
-
60
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 25 g walnut halves
- 1 garlic clove
- 50 g fresh basil leaves
- 100 g olive oil
- 200 g goat's cheese, soft, thinly sliced
- 4 pinches dried oregano
-
50
g honey
of agave syrup - 40 g white wine vinegar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2157.4 kJ / 515.6 kcal
- Eiwitten
- 16.7 g
- Koolhydraten
- 16.6 g
- Vetten
- 43.5 g
- Verzadigd vet
- 13.6 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 660.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Courgetti with Bolognese Sauce
40min
Vegetable and Kidney Bean Tacos (TM6)
30 Min
Courgette and Potato Parmigiana (TM6)
1 Std. 15 Min
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream (TM5)
45min
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM5)
1h 10 phút
Leek and Fennel Goat's Cheese Tarts (TM5)
45min
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
30 Min
Sweet Potato Cake
6 Std.
Black Ravioli with Sea Bass
1 Std. 45 Min
Nigerian-style Grilled Fish with Rice and Tomato Salad
45min
Shiitake Teriyaki Dippers; Sweet and Sour Tofu; Un-fried Rice
2 Std. 20 Min
Bacon and Cabbage Risotto
1 Std.